MENU

«Захидинкомбанк» превратили в «общак» Иванющенко-Аврамова. 4 года не возвращают депозиты — блогер

3340 15

В банківській системі Украіни є такий собі «Західінкомбанк», який перетворили в «общак» Іванющенко-Аврамова. 4 роки вкладникам не повертають депозити, в 2012 році перестали виплачувати мізерні відсотки, а в Рівненській філіі почали ощасливлювати вкладників 100 гривнями в місяць.

НБУ вважає, що банк працює в звичайному режимі. Але можуть так «працювати» тільки своі- донецькі. Заложниками цього стали тисячі громадян, переважно похилого віку. Хто мав з своіх в банку мільйони — давно іх забрав. З своіми боржниками в банку займаються недостатньо. Кредити не повернули навіть колишні працівники установи, боржники продовжують іздити на заставних автомобілях і т. д. Керуючий Рівненською філією сидить в майже пустому двоповерховому будинку і має одну відповідь — немає грошєй. Роздавав кредити сам, а тепер пропонує вкладникам-пенсіонерам самим вибивати кредити в боржників.

На своєму сайті банк пропонує іпотечні кредити, в той же час не виплачуючи депозити і відсотки. Це що, нове МММ? Коли вже в НБУ знімуть «рожеві окуляри» і будуть діяти згідно Закону Украіни, як це зробили з Таврикою, Армою, Ерде і т. п. Невже НБУ чекає команди з АП? Небайдужих відвідувачів банківських сайтів прошу підтримати вкладників «Західінкомбанку», щоб іх також не спіткала така участь. В Рівному створюється громадська організація ошуканих вкладників «Західінкомбанку».

ostrost


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини