MENU

СБУ закрывает националистический паблик «НЕТОЛЕРАНТНІ»

3642 3

Увага!!! Алярм!!!

Сьогодні близько 11:30 до Брацлавського Агроекономічного Коледжу приїхали невідомі в цивільному вбранні, в цьому коледжі навчається адміністратор досить відомої групи Вконтакті «НЕТОЛЕРАНТНІ» , Валерій Паланюк який є членом "Студентської Свободи".

Невідомий чоловік завітав до вчителів цього коледжу , викликав його батьків з деякими вчителями, потім покликали й самого Валерія. Перед ним самим не представлялись, але зі слів вчителів: "це був капітан СБУ" Валерію показували роздруківки з «НЕТОЛЕРАНТНИХ», говорили, що цей паблік і його пости закликають людей до злочинів, погрожували неприємностями. Також йому «порадили» змінити тематику «НЕТОЛЕРАНТНИХ», або йому буде непереливки.
Йому натякнули, що якщо він не прислухається до їхньої поради, то можливо його виключать з ВНЗ, або зовсім відкриють на нього справу за статтею 112 ККУ «Посягання на життя державного чи громадського діяча».

Наразі юридичну допомогу Валерію надав Голова Тульчинської Міської Організації ВО «Свобода» Артем Олійник. За його проханням йому надають допомогу юристи міської організації ВО «Свобода»

Це поки вся інформація яка стала відома нам на цей час

Ось цей "аргумент" було роздруковано і показано Валерію.

 

 

Повстанський_зшиток

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини