MENU

Спецподразделение «Беркут» создано незаконно, его нужно распустить - Геннадий Москаль

1439 4

  

«Беркут» давно порарозпустити за все те, що він витворяє змирними жителями. У боротьбі зі справжнімизлочинцями від нього все одно ніякоготолку. 


Після подій уПервомайську я поцікавився правовимипідставами створення цього «грізного»спецпідрозділу. Виявилося, немає підстав.Усі давно звикли до існування цихозброєних щитами, кийками й наручниками«бовванів» у шоломах і масках, які лишена те й здатні, щоб розігнати акціюпротесту. Ніхто й близько не допускав,що сформований «Беркут» незаконно.


Зауказом президента України «Про державнуреєстрацію нормативно-правових актівміністерств та інших органів виконавчоївлади», всі нормативно-правові акти МВСмають пройти обов’язкову реєстраціюв Мінюсті. Без цього вони просто недійсні.Я відправив у Мінюст звернення, і тамвідповіли, жодних наказів МВС стосовнозатвердження Положення про спеціальнийпідрозділ «Беркут» у них не зареєстровано.Йдемо далі – за ст. 7 Закону «Про міліцію»,на території України забороняєтьсястворення військових або інших збройнихформувань чи груп, не передбаченихзаконодавством України. Мінюст тому йне зареєстрував «Беркут», бо це формуваннясуперечить Закону «Про міліцію».


Єдиний законнийспецпідрозділ МВС – це «Сокіл», якийдіє на підставі Закону «Проорганізаційно-правові основи боротьбиз організованою злочинністю». Усе інше– поза межами правового поля України.А тому цьому «гордому» птаху, якийперетворився на обслугу «ригів» і захистїх від неозброєної опозиції, давно порапідрізати крила. Чим ми й займемосянайближчим часом. Усім успіхів! ))


 




Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини