MENU

Чергова брехня російської пропаганди. ВІДЕО

1743 9

Чергова брехня від російської пропаганди.

Сьогодні вночі російська телерадіокомпанія «Звезда» Збройних сил Росії звинуватила сили АТО у тому, що в боях за Макіївку українська армія обстріляла місто з ракетного комплексу «Точка-У». У сюжеті заявлялось, що ЗСУ бомблять місто для того, щоб звільнити його до Дня незалежності. На додачу, показуючи відео, росіяни погрожували Україні міжнародним скандалом.

Проте як виявили аналітики нашого Інформаційно-аналітичного центру, картинка, яка демонструє застосування зброї масового ураження у Маківці, що нібито була запущена українськими військовими, насправді стосується іншої події – вибуху російської ракети 2 липня 2013 у Байконурі (Казахстан). Пропонуємо вашій увазі порівняти відеоряд з сюжету російського телеканалу і справжнє відео вибуху на Байконурі.

Нагадаємо, Росія неодноразово і безпідставно звинувачувала Україну у застосуванні балістичних ракет у населених пунктах. Це відео наглядно підтверджує, як працює фабрика російської пропаганди, не соромлячись перекручувати не тільки факти, а й підтасовувати відеосупровід.

МАТЕРІАЛИ РНБОУ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини