MENU

Україну може врятувати лише військовий стан і загальна мобілізація - Білозерська

1209 9

Ухвалений сьогодні закон про особливі статуси українських територій, захоплених окупантами, вважаю зрадою держави.

 

Скільки депутатів з тих, що проголосували за нього, бували на передовій, дивилися в очі воюючим?

 

"За що загинуло стільки людей?" - хто розгублено, хто з гнівом, питають усі, кого я знаю. - "За те, щоб Україна отримала свою Абхазію чи своє Придністров'я?".

 

Я знаю, чому загинуло стільки людей з обох боків конфлікту. Тому, що в.о. Президента, пан Турчінов, не схотів брати на себе відповідальність за блискавичне знищення кількох десятків озброєних уродів. Пролита на сьогодні кров тисяч наших співвітчизників, з обох боків - на ньому.

 

Сьогодні ж нашу державу може врятувати лише військовий стан, загальна мобілізація і війна до переможного кінця.

 

Єдина поступка ворогам нашої держави, яку я вважаю можливою - амністія тим, хто воював на запутінському боці. Причому в якому вигляді амністія: ті, хто здається і здає зброю, відправляються у спеціальні табори для полонених, де живуть у нормальних умовах без будь-якої фільтрації, а після закінчення війни одразу виходять на волю без судимості. Також після закінчення війни не переслідуються ті бойовики, які викинули зброю і брешуть, що не воювали.

 

Загнаний у глухий кут б'ється до останнього. Тому нерозумним буде їх туди заганяти.

 

Крім того, ті, хто представляють державу, мають право пробачати і бути великодушними. Але не мають права здавати державні інтереси.

 

Як би ми усі не хотіли миру - широкомасштабна війна, у яку нас втягнули маніяк Путін і наші власні боягузи і торгаші при владі, стала даністю і реальністю. Тепер треба воювати. Побачать, що ми б'ємося - допоможуть всім миром і всім світом - що б зараз не казали західні лідери. "А наші скарги в комині запишуть" (с).

Олена БІЛОЗЕРСЬКА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини