MENU

В Одесі знешкодили трьох терористів з Молдови. ФОТО

2468 2

Одеський УБОЗ за підтримки бійців спецбатальйону територіальної борони «Одеса» 27 січня затримав трьох озброєних жителів Молдови, які мали намір здійснити терористичний акт. Коли о дванадцятій годині до Малиновського ринку під’їхала «Audi Q7» з молдавськими номерами, правоохоронці враз заблокували її мікроавтобусом і міліцейською спецмашиною.

Затримання було досить жорстоким, з терористами не церемонилися. Дістали з автомобіля трьох чоловіків і поклали на землю. Потім затриманим одягли на голови мішки, й упродовж чотирьох годин, доки тривали слідчі дії, вони стояли у наручниках під стінкою. У них виявилися паспорти Республіки Молдова. В ході операції було вилучено вогнепальну зброю та гранати, а в багажнику виявлено вибухівку.

Уже досить тривалий час працівники УБОЗ стежили за підозрюваними, а їх затримання на ринку - результат тривалої підготовчої роботи. За словами керівника прес-служби обласного УВС Володимира Шаблієнка, ці чоловіки підозрюються у скоєнні ще кількох важких злочинів.

За два останні місяці в Одесі прогриміло з десяток потужних вибухів, більшість з яких кваліфіковані як теракти. Тож добре, що тепер правоохоронці діють на випередження і запобігають терористичним актам. 

Сергій ГОРИЦВІТ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини