MENU

Що робити? Як перемогти Хунту?

3101 3

1. Зачистка Майдану стала можливою. Це – не громадянська війна. Це – БОЙНЯ. Майдан – це місце боротьби за суспільство XXI століття із скаженими тоталітаристами та неофеодалами з XX століття.

2. Влада вичерпала всі ресурси легітимності. Тепер доречними словосполученнями мусять стати «так званий президент», «колишній президент» та т.ін. Пропоную використовувати саме їх.

3. Станом на сьогодні з точки зору політологічних класифікацій цей режим доречно іменувати ХУНТОЮ. Відповідно, тих радикальних, хто проти ХУНТИ, слід іменувати ПАРТИЗАНАМИ. Те, що відбувається, – АНТИФЕОДАЛЬНОЮ РЕВОЛЮЦІЄЮ. Те, що ХУНТА робить з ПАРТИЗАНАМИ і хоче зробити з захисниками Майдану, – БОЙНЯ.

4. Реакція т.зв. президента, т.зв. прем'єра, т.зв. міністра закордонних справ свідчить про те, що вони МОРАЛЬНО ПЕРЕЙШЛИ РУБІКОН, СПАЛИЛИ МОСТИ І ГОТОВІ ЙТИ ДО КІНЦЯ – кровопролиття їх не лякає. Тобто: розганяти Майдан (а не лише партизан на вулиці імені першого президента) у силовий спосіб (із застосуванням вогнепальної зброї та БТРів), запроваджувати надзвичайний стан (вірогідно, з завтрашнього дня) та т.ін.

5. Зараз для них РОЗПАД КРАЇНИ НЕ Є ПРОБЛЕМОЮ! Більше того, зараз ті, хто цей сценарій лобіюють, є ключовими фігурами подій з боку влади.

6. Гарант – психічно хвора людина (судячи з усього, на якийсь різновид шизофренії, але не на параною). Він не може ані чого нікому гарантувати, ані приймати адекватних рішень. Це треба пояснювати і всередині країни, і всьому світу. Зараз – вони повірять.

7. Формат переговорів опозиції тепер мусить бути іншим, ніж два дні тому. Вимога – звільнення Юлі – тепер є принциповою. (Я розумію, скільки противників її звільнення серед опозиції, у т.ч. серед «Батьківщини. Але зараз не той час, коли варто перейматись особистими політичними розрахунками.) Штурм »Бастилії" – обов'язковий етап усіх революцій. Хоча, судячи з усього, немає ані технічних, ані організаційних можливостей.

8. Лідери опозиції відмежовувались від партизан усі ці три дні. Зараз – час підтримати партизан та вийти на позиції протистояння з «беркутами». Звісно, це ризиковано. Але політика в цілому – дуже небезпечна річ.

9. Влада розуміє, що саме «беркути» – її остання лінія оборони, тому Хазаров публічно пообіцяв їм матеріальні компенсації та (увага!) квартири.

(ДАЛІ – ЗАКРИТА ЧАСТИНА)

15. В День Соборності політичний режим якісно змінився і тепер належить до таких, які готові йти на криваві жертви у протистоянні з антивладними протестами. Подарунок народу на День Соборності – диктаторські закони, що перетворюють країну не в РФ і не в Білорусь, а в Північну Корею, але з надзвичайним рівнем корупції.

16. Цікаво було б дізнатись, хто саме контролює міру радикалізму партії «Свобода»? Де вони були всі ці дні?

17. Головний зараз ресурс – Божа ласка і Божа допомога. Пропоную усім свідомим християнам читати зараз Молитву Честному Хресну:

Да воскреснет Бог, и расточатся врази Его, и да бежат от лица Его ненавидящии Его. Яко исчезает дым, да исчезнут; яко тает воск от лица огня, тако да погибнут беси от лица любящих Бога и знаменующихся крестным знамением, и в веселии глаголющих: радуйся, Пречестный и Животворящий Кресте Господень, прогоняяй бесы силою на тебе пропятаго Господа нашего Иисуса Христа, во ад сшедшаго и поправшаго силу диаволю, и даровавшаго нам тебе Крест Свой Честный на прогнание всякаго супостата. О, Пречестный и Животворящий Кресте Господень! Помогай ми со Святою Госпожею Девою Богородицею и со всеми святыми во веки. Аминь.

P.S. 

Цей текст є художнім і не має до політики, політичного процесу та політичного ідіотизму ніякого стосунку. Усі обставини, імена людей, посади, назви органів та місцевостей є вигаданими. Будь-який збіг з реальними обставинами, реальними країнами, реальними людьми є випадковим.

P.P.S. 

Я – людина незлоблива. Але з людьми, що причетні до БОЙНІ, що вихваляють БОЙНЮ чи вимагають в т.зв. президента «раздавить гадину» я перестаю вітатись і припиняю спілкування. Можливо, це мало кого турбує, але моя власна совість вже мене похвалила за таке рішення:)

Андрій ОКАРА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини