MENU

Термінове звернення до Верховної Ради України від представників Майдану

7114 5

Термінове звернення до Верховної Ради України від представників Народного Контролю, Радикального Майдану, Правого Сектору, Автомайдану, Самооборони, ВО Майдан, Спільної Справи та Всього революційного народу України.

 

У зв'язку з неможливістю більше продовжувати спостерігати за тим, що багато фальшивих, брехливих зрадників-депутатів продовжують робити все щоб тільки залишитися у парламенті при новій владі чи опозиції і продовжувати дурити та обкрадати простий український народ закликаємо вас виконати наступні наші вимоги:

1) Скасувати депутатську недоторканість з можливістю відкликання депутатів їхніми виборцями.


2) Провести повну люстрацію та притягнути всіх до відповідальності за зловживання державними посадами та злочини проти народу.


3) Оголосити позачергові парламентські вибори разом з президентськими на травень цього року, що дозволить зекономити державні кошти на вибори і привести до влади нових, незаплямованних людей, що позитивно проявили себе на протязі минулих трьох місяців.


4) Новоствореним тимчасовим перехідним урядом стабілізувати економічну та політичну ситуацію, підписати асоціацію з ЄС та підготовити країну до прозорих та чесних позачергових президентсько-парламентських виборів.

Покажіть будьласка, що ви дійсно з простим народом України та готові відбудувати нову незалежну, чесну, Європейську Україну !!!

Слава Україні !!!

Народний Контроль України


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини