MENU

Звернення до тих, хто сподівається, що "зараз прийде Росія" і настануть булки на деревах

5083 11

Дорогі харків'яни! Так треба, здається, звертатися? Так ось – не буду. Ви не "дорогі".

Сьогодні двоє злочинців, які працюють на російські гроші, і турбуються тільки про порятунок награбованого, в центрі вашого міста влаштували огидне побоїще. На ваших очах били людей, принижували їх і т.д. Ви завадили? 

А! Забув, це ж "не люди" – це "бендерівці", "фашисти", "проплачені майдауни", які "відпрацьовують копійчину Держдепу". Навіть, якби це було правдою, – а це стовідсоткова брехня ось цих самих карних злочинців, яких ви спочатку посадили собі на шию, а тепер дивітеся їм у рота - що, вже всі засоби хороші? 

Якщо так, тоді я можу привітати вас – ви вже самі перетворилися на фашистів, тому що ПЕРША ознака фашизму – відмовляти своєму опонену в праві бути людиною.

"З такими можна як завгодно"! Ага. Ласкаво просимо в пекло. Тому що наступними ви будете самі – ну, не там усміхнулися, або НЕ посміхнулися, не пішли на "захід", на "підтримали народну ініціативу", або, не дай бог "надали допомогу ворогові" – і все, з вами вчинять так само, або гірше, ваші ж, тому що з "ворогами можна все".

 Насамкінець, я можу зробити невелике передбачення. Ті, хто сподівається, що "зараз прийде Росія" і настануть булки на деревах, можу сказати таке. 

Буде окупована територія – не визнана ніким у світі, окрім Росії. І виїхати офіційно звідси буде неможливо. Як із Абхазії. Або Преідністров'я. Кінець "Барабану", кінець усім інтернет-бізнесам, турам теж кінець, бо з Абхазії навіть до Росії не пускають. 

На "інвестиції" теж не розраховуйте особливо - їх і на Росію не дуже вистачає... А хто вкладатиметься в незрозумілу територію із сумнівним статусом. Втім, кілька бізнесів розвиватимуться дуже бурхливо: виготовлення та торгівля наркотиками, контрабанда з/в Росію, розпил "фінансової допомоги" з Росії. Але вас у ці бізнеси, зрозуміло, не запросять. 

У вас ще є шанс.

Якщо кожен згадає, що він має якісь зобов'язання не лише перед собою-улюбленим, а, скажімо, перед вашими дітьми. Якщо наші дорогі "збройні сили" згадають, що вони існують якраз для цього, а не щоб податки прожирати, що ми, взагалі-то, не маленька Грузія, а країна з населенням у 45 мільйонів людей – тоді російські танки так і залишаться "лякалкою" і ви зможете САМІ спокійно розібратися, в якій країні  -- і як саме - хочете жити.Втім, я підозрюю, що це для вас просто букви.

Втім, я підозрюю, що це для вас просто букви.

Підписуйся на сторінки UAINFO FacebookTelegramTwitterYouTube

ingvar1990


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини