MENU

Кіровоградці допоможуть морякам десантного корабля «Кіровоград»

1342 2

Кіровоградська обласна державна адміністрація, обласна рада та Кіровоградська міська рада звертаються до усіх мешканців області з проханням проявити солідарність та надати посильну допомогу заблокованому в Криму доблесному екіпажу десантного корабля “Кіровоград” та родинам моряків, які у надзвичайно складних умовах під тиском та залякуванням з боку російських військ демонструють взірець мужності, залишаються вірними присязі народу України та стійко захищають територіальну цілісність своєї країни.

Середній десантний корабель (СДК) «Кіровоград», що входить до складу 5-ї бригади надводних кораблів, заблоковано у Донузлаві. Про це повідомляє Міністерство оборони України у своєму Facebook.

Також до складу бригади входять: великий десантний корабель (ВДК) «Костянтин Ольшанський», протичовновий корвет «Вінниця», морський тральщик «Черкаси», морський тральщик «Чернігів», рейдовий тральщик «Генічеськ» і протидиверсійний катер «Феодосія».

Нагадаємо, 6 березня у Криму військовослужбовці РФ затопили великий протичовновий корабель «Очаків» на вході до бухти Донузлав, тим самим закривши вихід з бухти для українських кораблів.

Благодійну допомогу можна переказати на розрахункову картку штурмана ДК “Кіровоград” Олексієнка Олександра Івановича.

Банківські реквізити:

р/р 5168757232467102
ПАТ КБ “Приватбанк”
Призначення платежу: Благодійна допомога морякам ДК “Кіровоград

На заклик кіровоградської влади допомогти військовослужбовцям які несуть службу на кораблі «Кіровоград», вже почали відгукуватися місцеві бізнесмени.

Зокрема народний депутат Станіслав Березкін відправив вантаж до Криму. Про це повідомляє «Перша електронна газета».

Вантаж супроводжується Кіровоградською організацією Товариства Червоного Хреста України. Він складається з 12 тонн продуктів харчування (повний набір різноманітних круп і макаронних виробів, консервів, м’ясних виробів, чай, кава та ін.) будуть доставлені морякам найближчим часом.

Нагадаємо, Кіровоградська обласна державна адміністрація, обласна рада та Кіровоградська міська рада звернулися до усіх мешканців області з проханням проявити солідарність та надати посильну допомогу заблокованому в Криму доблесному екіпажу десантного корабля “Кіровоград” та родинам моряків.

Середній десантний корабель (СДК) «Кіровоград», що входить до складу 5-ї бригади надводних кораблів, досі заблоковано у Донузлаві.

saracinua


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини