MENU

Донбасу необідна хіміотерапія з жорстким опроміненням колорадів - Карпа

1401 4

Туск називає цей наш гівнореферендум брутальним кпином з демократії. Я називаю це рашн стайл, дєтка. Може, пора поновити мій дитячий пен-нейм Смерт Москалян? Хороший такий вірменський журналіст я був))


А якщо серйозно, то припиніть, будь ласка, писати мені «Да х*й з тим Донбасом». Типу, віддамо і добре. Путінх*йло на Донбасі, по-перше, не зупиниться, а по-друге, просто поставте себе на місце адекватного жителя Донбасу. Так, наче все це стається, не дай Бог, у Києві чи де ви живете. Живете-живете, навколо тусуються якісь кліматичні баби з хіміями і смердючі алканавти, але ж то не ваше коло спілкування. Ви собі дивитеся в неті кіно, ходите в бар із друязми, на концерти там, книжки читаєте, в Європу деколи їздите чи ще в який закордон, працюєте, бізнес будуєте чи вчитеся. І тут – хуяк – ці всі алканавти й істерички вистроїлися в чергу і референдум провели. І кажуть тобі: п*зда тобі, чувак, ми рассєянє, ми хатім к Путіну, і ти, по ходу, тоже!


А ваші соцмережані друзі, котрі наразі у відносній безпеці, хором кажуть вам: «да-да, самі ви там винуваті, на х*й ваш регіон, це ракова пухлина, валіть у Рашу!»


От як вам буде, га? Я за хіміотерапію для Донбаса. З жорстким опроміненням колорадів у фуфайках. І по балалайці кожному в дупу.


П.С. А люмпенам, що «галасавалі», я би відвела якусь чудову територію в русскай глубінкє. Шо Путіну, жалко? Хай собі там роблять Донецьку Люмпенську республіку. Може, років за 500 еволюціонують в щось терпиме.

Karpa Irena


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини