MENU

В Криму ФСБ допросила аж 150 мусульман

604 2

У Старому Криму ФСБ поставила свого роду рекорд: було викликано, або обшукано на дому, або допрошено аж 150 мусульман. Підозра - тероризм, обгрунтування і водночас єдине питання яке задавали - з якого року і на якій підставі ви почали відвідувати місцеву мечеть. 

Слід зауважити, що коли пишемо "ФСБ Криму", то йдеться майже повністю про СБУ Криму. Вони давно складали "списки мусульман" і мріяли їх прижучити. Я навіть спілкувавсь колись з одним таким ідіотом. І коли спитав його, ок, ви прижучите мусульман, а що ДАЛІ? На який розвиток подій ви далі розраховуєте? - то він відверто впав у ступор. План, в принципі, зводивсь просто до "прижучити". 

І ще один момент. Хізби в Криму свого часу порішили, щоб сидіти не висовуватись проти нової влади, поки вона сама їх не троне.

Оскільки це знають всі, то вже напевно мали б знати і ФСБ-СБУ. Ну а далі буде як у тому анекдоті про ведмідя, який взимку проснувся від шумного галасу туриста, що заблукав. - Мужик, навіщо ти кричав? - я заблукав і хотів, щоб мене почули. - Ну ти досяг своєї мети. Тебе почули.

Ali Tatar-zade


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини