MENU

«Ратифікація Угоди стане найкращою антитерористичною операцією», - Немиря. ВІДЕО

559 0

Заступник голови партії "Батьківщина", Голова Комітету Верховної Ради з питань європейської інтеграції Григорій Немиря закликав Президента України без зволікань внести Угоду про асоціацію між Україною та Європейським Союзом до парламенту для її ратифікації та наголосив, що її швидка ратифікація є найкращою відповіддю на агресію Росії проти нашої держави.
 
"Учора Комітет з питань європейської інтеграції підтримав постанову з вимогою до Президента України невідкладно, а саме не пізніше 12 серпня, внести Угоду про асоціацію до парламенту для її ратифікації. Я закликаю народних депутатів підтримати цю постанову", - сказав він, виступаючи з парламентської трибуни.
 
"Ратифікація Угоди стане найкращою антитерористичною операцією. Цим ми продемонструємо, що ані силою, ані тиском український народ не зламати", - наголосив Григорій Немиря.
 
За його словами, учора під час засідання комітету Міністерство закордонних справ та Міністерство юстиції підтвердили, що технічний пакет, необхідний для ратифікації, готовий.
 
"Таким чином не існує жодних технічних перешкод для ратифікації", - сказав він.
 
Крім того, Немиря спростував деякі заяви про те, що ЄС начебто не хоче швидкої ратифікації, та наголосив на неприпустимості позиції стосовно відкладення ратифікації угоди через проведення трьохсторонній консультацій між Україною, ЄС та Росією 12 вересня.
 
"Всі 28 країн ЄС та Президент Ради ЄС підписали документ. Вже і Рада ЄС, і Європейський Парламент, і Єврокомісар з питань розширення закликали Україну негайно ратифікувати Угоду", - сказав Григорій Немиря.
 
"Однією з причин неоголошеної війни на Сході України є намагання керівництва Росії перешкодити наближенню нашої держави до ЄС. А ті, хто використовують аргумент щодо тристоронніх консультацій, де-факто, підтверджують право Росії впливати на суверенний цивілізаційний вибір народу України", - сказав він.
 
"Таким чином немає ані внутрішніх, ані зовнішніх чинників, які перешкоджають ратифікації Угоди", - резюмував Григорій Немиря.
 
"Ті, хто не хоче подавати Угоду на ратифікацію, демонструють свою політичну безвідповідальність. Ми закликаємо Президента України показати свою відповідальність і подати Угоду на ратифікацію", - сказав він, висловивши впевненість, що народні депутати конституційною більшістю проголосують за це питання.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини