MENU

Під Луганськом відбувається справжній жах. ФОТОРЕПОРТАЖ

4233 0

Те, що зараз відбувається в селищі Металіст, під Луганськом, це дійсно жах. Я був там. Там мене поранили. Ті, хто вважають, що мирних мешканців там не лишилося - помиляються. Вони звернулись до мене з наступними словами та передали ці знімки. Дуже й дуже боляче за цих людей. Від себе додам, все написане - правда. Страшна й жахлива правда...

"Мешканці Металісті Слов’яносербського району звертаються за допомогою до всіх небайдужих громадян України. З 16 червня 2014 року селище потрапило на лінію вогню між Українською Армією та ЛНР, і вже 43 доби знаходиться у повній блокаді. У місцевих мешканців немає можливості потрапити, а ні до Луганська, вихід перекрито блокпостами ЛНР, а ні в інші, розташовані неподалік українські населенні пункти, з усіх інших боків розташована лінія вогню. Не постачаються продукти харчування, ліки, відсутні електрика і мобільний зв’язок, перебої з водо- та газапостачанням. Зараз у селищі, під постійним артобстрілом, «живуть» у підвалах понад 700 мешканців – пенсіонери, інваліди, учасники Великої вітчизняної війни, сімї з дітьми, яким нікуди та ні за що було виїхати. Є загиблі та поранені серед мирного населення, та усе жахіття у тому що у селищі, в наслідок цих умов, немає ритуальних послуг і немає можливості поховати по-людськи загиблих.

Повністю або частково зруйновані декілька десятків приватних та багатоповерхових будинків, Будинок культури, церква, школа, лінії електропостачання. Усе селище у воронках та усіяне уламками від снарядів. Залишені без нагляду собаки із за відсутності їжі вже перетворилися на диких, та нападают на людей. У місцевих мешканців, із-за невщухаючих артобстрілів вже почалося порушення нервової системи та загострення хронічних хвороб. У СМІ неодноразово з’являлася інформація про те що Металіст під контролем українських військових, але це не відповідає дійсності.
Селище та його мешканці перебувають на межі гуманітарної катастрофи!!! Допоможіть, хто може, та у чиїй це компетенції, зняти блокаду селища й визволити його мешканців!".

Роман БОЧКАЛА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини