MENU

Эти Поповы, Чечетовы, Азаровы не опомнятся, как люди захватят Верховную Раду, Кабмин, АП — блогер

1543 7

Штурмуються, захоплюються, блокуються дороги, кабінети директорів підприємств, історичні памятки, міськради, от і КМДА «впала» під неочікуваним натиском ДЕКІЛЬКОХ десятків, ну сотень максимум протестувальників.


А з Києва все починається, з нього приклад беруть. І все це якось так логічно відбувається, і істерика Гереги про двадцятьох «терористів», які захопили КМДА така якась смішна, бо для народу ці люди-сьогоднішні герої, а Герега-це наволоч, яка влаштовувала бєспрєдєл на 215-му. І живуть ці Гереги, Попови, Чєчєтові, Азарови у своєму уявному світі і незчуються як люди захоплять Верховну Раду, Кабмін, адміністрацію президента, бо вони так само закриті від тих, хто уповноважив всю цю шайку там працювати.

Народ звикає до факту, що лише силовий варіант змушує регіоналів зупинятися, що ніякі суди, правоохоронні органи його не захистять в цій країні, а лише самоорганізація, обєднання з таким ж, як ти і спільна ДІЯ. Народ звик до побиття депутатів.

Так, зараз в основному бють опозиціонерів спецпідрозділи, як і в минулому скликанні Верховної Ради в основному регіонали били своїх опонентів. Вони відкрили цей «ящик Пандори», а народ все помічає та запоминає.

«Депутатів можна і потрібно бити» - сидить у кожного другого в голові. Тому коли камери будуть показувати розбиті фізіономії міністрів, регіоналів, комуністів, у людей не буде ніякого жалю при перегляді цих новин, бо вони до цього звикли, регіонали самі їх до цього привчили.

Просто класно, коли зараз бєш ти, але вже завтра може настати такий момент, коли ти у Верховній Раді чи Кабміні заблокований народом і між тобою і цими «казламі» немає рядів Беркута. І ти кричиш про недоторканість, що так не можна, але людям на твою істерику насрати, вони просто звикли вже до фізичного спротиву, якщо потрібно й до насилля, бо лише це ви розумієте, лише цього ви боїтеся. Судів не буде, ви ж самі їх знищили.

Віталій УМАНЕЦЬ

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини