MENU

«Сладкая парочка» Герега-Попов устроила «технический разводняк» - Зорян Шкиряк

1178 7

Був на сесії Київради. Регіонали приймали бюджет міста. Сумневидовище... Якщо чесно, шкодую, що взагалівтягнувся в авантюру з допускомпредставників громади у зал засідань.Втім, хоч і нічого нового, але дещо длясебе таки виніс. 


Як я і думав, «солодкапарочка» Герега-Попов, учора вчерговевлаштували «технічний розводняк».Своїми, так званими, «поступками»громадскості щодо допуску активістівна сесію, вони просто зняли інформаційнунапругу. Їм необхідно було це зробитинапередодні прийняття Бюджету-2013 встолиці. Банкова дала вказівку негайнойого прийняти, без будь-яких обговорень.


Насправді, ніякогозмісту в присутності представниківкиївської громади (окрім, можливо,«картинки» у ЗМІ) на сесіях нинішньоїКиївради, не було зараз і нема вмайбутньому.


Ніхто зможновладців-держиморд не збиравсяприслуховуватись ані до опозиції, анідо громадських активістів. Це булозрозуміло й так, але ж могли хоч видимістьдискусії створити. Але їм все до …


Провладна більшістьсьогодні проголосувала бюджет містана наступний рік. Ганьба! Нагадаю, щозагальний бюджет Києва у 2013-му складаєбіля 16 млрд. грн. (з субвенціями десь 18млрд). Але 8 млрд.грн. безпідставновилучено, тобто, фактично вкрадено Азаровим у киян. Без повернення цихкоштів у міську казну приймати головнийдля столиці документ - це злочин протимешканців міста. Усі розмови регіоналівпро невиплати зарплат бюджетникам іт.д. - порожні балачки. 


Отже, висновок. Нинішнясесія Київради - повна профанація іцинічна спроба знову «замилити очі»,під прикриттям, буцімто, благороднихнамірів. А насправді, вони-брехуни!


Вступатив будь-які домовленності з представникамиокупаційної влади, немає жодного змісту,це безперспективно. Адже, це владазлодіїв і наперсточників.


Тому головним завданнямопозиції має стати тиск на ВР щодонегайного призначення дати виборівмера столиці та депутатів Київради.


Вже давно настав час,в реалії, а не декларативно, звільнитиі очистити наш славетний Київ відкримінальної орди Януковича.


Отже, головна битваза Київ ще попереду. Але ми в нійобов’язково переможемо! Тримаймося,єднаймося! Слава Україні!

Зорян ШКИРЯК 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини