MENU

Анну Безулик на «Интере» заменили Савиком Шустером

6702 6

Як я припускав у своєму блозі «Регіони» хочуть вижити з «Інтера» Ганну Безулик?», так і сталося. На превеликий жаль. Те, що «РесПубліканку» у зв'язку зі змінами власників «Інтеру» і приходом на канал нового керівництва рано чи пізно посунуть, передбачали багато хто. Тут не треба бути особливим Нострадамусом.

Здобутком своєї інтуіції вважаю ось це:

«Систематична відмова предстаників ПР від участі в суспільно-політичному ток-шоу «Справедливість» може стати для нового керівництва «Інтера» формальним приводом, аби замінити ведучу.

Як відомо, представники Партії регіонів вдруге поспіль проігнорували запрошення на ефір ток-шоу «Справедливість».

Така поведінка, що набуває ознак системності, може бути маневром спрямованим на усунення Ганни Безулик від ведення програми. Відмова партійців від участі в суспільно-політичному ток-шоу може стати для нового керівництва «Інтера» формальним приводом, аби замінити ведучу більш підходящою кандидатурою заради розширення політичного спектру учасників передачі й забезпечення відповідного плюралізму думок.

На практиці ж, звісно, це означатиме заміну Безулик значно лояльнішим до «януковичів» модератором ефіру...»

Щоправда, помилився у персоні: думав, що до ефіру повернеться сам Кисельов. А в усьому іншому поцілив точно, перед усе в своїй версії того, що «регіони» перестали ходити не просто так, і стосовно мотивації можливої кадрової ротації. Адже «необхідність підвищення рейтингів політичного мовлення», як сказано в «Інтерівському» прес-релізі - це те ж саме, про що я, власне, і писав.

Отже, черговим місцем застосування шустерівських талантів став «Інтер», де він раніше вже був.

Вчергове доводиться констатувати як комфортно і зручно працювати на українському ТБ російськомовним євреям, що не володіють українською та навіть не мають українського громадянства. І при цьому звинувачують українців в Голокості, час від часу висловлюючи непокоєння зростанням антисемітських настроїв в країні.

Бо саме такі от, зрештою, й отримують професійні преференції на одному з провідних каналів України в змаганнях з українками, які не цураються рідної мови і на відміну від конкурентів-легіонерів, не заплямовані політичною ангажованістю й непрозорістю комерційних стосунків з «біло-блакитними» олігархами.

Прем'єра «Справедливості» наразилася на чимало критичних зауважень, серед яких чи не основним був жорсткий часовий регламент передачі. Встановленим в студії таймером, що висить домокловим мечем над учасниками програми та психологічно тисне на глядачів, дорікав і я. Але ж замінили Безулик Шустером зовсім не через це.

А той залюбки прийняв запрошення, розуміючи що по суті отримав його через Кисельова-Бенкендорфа від глави адміністрації президента Льовочкіна. Отже знає, чим заслужив від антиукраїнської й антидемократичної влади таку честь і шану.

Ляшко, як підеш до Шустера, не забудь свої вила! Інакше, навіщо вони тобі взагалі?

Олексій МАЗУР

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини