MENU

Сегодня киллеры и профессиональные преступники умнее, чем милиция - Москаль

1142 1

 

Сьогодні зранку в Криму розстріляли голову селищної ради Сімеїзу Кирила Костенка. Поки міліція буде думати, давати інформацію чи ні, скажу таке: злочин був ретельно спланований і виконаний професіоналами. По-перше, спеціально для цього була викрадена машина, яку пізніше знайшли на смотровій площадці поблизу гори Кошка. На місці злочину не знайдені гільзи, 4 кулі потрапили прямо в мера, кожна з них була смертельна. 


Це не перший факт таких зухвалих замахів в Криму за останній час. 4 дні тому в місті Саки з автоматичної зброї був розстріляний російський бізнесмен - міліція вирішила, що це не резонансне вбивство. 


Наразі кримська міліція в стані паніки, а я тільки можу висловити жаль, що сьогодні кілери та інші професійні злочинці розумніші за міліцію і почувають себе в Україні безкарно.


На дану хвилину на місце пригоди ніхто з МВС не виїхав - це говорить про те, що вбивство мера прирівнюють до рядової крадіжки курей чи велосипеда. Якби ж пікетували селищну раду, яка цілком складається з представників ПР, то впевнений - туди б стягнули «Беркут» з кількох регіонів України

 

Hennadii Moskal

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини