MENU

Цель всех «реформ» на канале Интер — ограничить свободу слова в Украине

412 1

Про Інтер, інформайний простір України або чергова замальовка на тему: «Оцените красоту игры»!


Для початку трохи історії. Закінчення 2012 року. В ефірах загальнонаціональних телеканалів регулярно виходять «на живо» чотири політичних ток-шоу: пятниця - УТ1 (Шустер), Інтер (Кисельов), неділя - 5-й (Безулик), понеділок - ICTV (Куликов).


2013 рік розпочинається із трансформацій на Інтері. Не буду вдаватися в деталі цього процесу, вже і без мене написано і переписано на цю тему масу матеріалів.
Сухий залишок: станом на сьогодні маємо лише два «живих» політичних майданчика: Інтер (Шустер) та ICTV (Куликов). 


Таким чином, внаслідок трансформацій і «покращання» було тупо закрито два з чотирьох щотижневих прямих ефірів, де опозиція могла доносити свою точку зору на ситуацію в країні. Але зроблено було це не напряму, не шляхом прямого закриття програм, а через перманентне реформування телеканала Інтер. Як наслідок, у суспільстві жодного збурення, все тихо і спокійно.

Ніхто не говорить про наступ на свободу слова. Всі обговорення точаться навколо того хто кому і за скільки продав, які мотиви у Хорошковського, кого реально представляє Фірташ, що на каналі буде робити Льовочкін?


Але може основною метою «реформ» на Інтері було як раз закриття прямих ефірів на двох загальнонаціональних каналах? А все інше - «димова завіса»?

Так що: оценим красоту игры? :)

 

Павло РОЗЕНКО


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини