MENU

УДАР считает, что ВО «Свобода» с запретом абортов перестаралась

299 0

Не знаю жодноі жінки, яка б вважала, що аборти - це добре. Але чомусь заборонити це весь час намагаються саме чоловіки. Які ще й погано знаются на темі. Минулого скликання різку критику лікарів і експертів викликав подібний закон Шкіля, тепер ось такі начебто різні політики від таких різних партій взялися за " найактуальнішу" для Украіни проблему.

Боротися з абортами потрібно не через заборону, а через нормальне виховання і пропаганду сімейних цінностей, через доступність контрацепціі. Як давно автори закону були в селі? Чи знають, що там навіть ФАПи, не те, що аптеки позакривали... А в сільпо трлхи інший асортимент товарів, аніж вони собі уявляють. Що влада, та й політичні партіі зробили для пропаганди сімейних цінностей? Чи володіють автори подібних ініціатив експертними оцінками, наскільки збільшиться жіноча смертність через подібні ініціативи.

Прикро, що не тим, чим треба, займаються зараз колеги. Я особисто, як і більшість жінок - депутаток в ВР, як і члени нашого об'єднання " Рівні можливості", готові долучитися до просвітницьких кампаній проти абортів, до ініціатив і акцій на підтримку народжуваності, пропаганди народжуваності і сімейних цінностей.

Але на нинішньому етапі соціально- економічноі ситуаціі і морального стану суспільства - проти заборони, бо це не вирішення проблеми, а спосіб загнати іі в тінь, посилити, зробити сферу кримінальною і корупційною. Шкода, що цього не розуміють автори - чоловіки з різних політичних сил. Але моя позиція не міняється в залежності від прізвища і партприналежності авторів.

Iryna GERASHCHENKO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини