MENU

Данилюка судитиме кримський суддя Ястребов, спеціаліст по «політичним»

527 1

Суддя Шевченківського суду Дмитро Ястребов відклав судове засідання по справі лідера «Спільної справи» Олександра Данилюка на 09:30, 21 травня. Про це повідомив «Свідомо» Данилюк.

Суди ще 4 активістів також судитимуть у вівторок в цей же час. Справи перенесли у зв’язку з тим, що протоколи за злісну непокору міліції було складено не в присутності активістів, тому їм був наданий час для ознайомлення з ними.

Суддя Шевченківського суду Дмитро Ястребов причетний до розгляду політичних справ. Він був у колегії суддів, які судили колишнього очільника Держфінпослуг Василя Волгу. Цього суддю у грудні 2011-ого року Янукович своїм указом перевів з Криму до столиці.

18 травня на активістів «Спільної справи», які під час опозиційної акції «Вставай, Україно» встановили намети для продовження безстрокового протесту, напав Беркут та зніс наметове містечко. Данилюка разом з іншими активістами затримали, при затриманні він отримав закриту черепно-мозкову травму та забиття шийної частини хребта, з райвідділку його забрала швидка.

 

 

Oleksandr DANYLYUK

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини