MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 1 вересня 2017

972 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 1 вересня 

Угода про асоціацію між Україною та ЄС набрала чинності

Угода про асоціацію, яка зміцнює зв’язки між Україною і Європейським союзом, вступила в силу 1 вересня, завершивши чотирирічний процес політичних кроків довкола цього документа. Угода мала бути підписана в листопаді 2013 року на той час президентом України Віктором Януковичем, але під тиском Москви нині політик-утікач відмовився це зробити, що викликало масові протести громадян і повалення режиму Януковича в лютому 2014 року. В кінцевому підсумку Угода була підписана нинішнім президентом Петром Порошенко в червні 2014 року.

"В добрий час!". Українці вітають своїх дітей з новим навчальним роком

Сьогодні у всіх школах України офіційно розпочався новий навчальний рік. Як вітають українці своїх дітей та одне одного і чи вважають цей день святковим, читайте у нашій підбірці з соцмереж.

Перспективи Гройсмана: відставка не загрожує

У новому політичному сезоні Володимир Гройсман залишиться на посту прем’єр-міністра. Таку думку у ході прес-конференції на тему "Кадрові чистки в Кабміні: чого очікувати?" висловив політолог Кирило Молчанов.

"Гройсман збереже свій пост. Не тому, що у нього виходить добре керувати урядом, і не тому, що у нього хороші відносини з президентом, а через безвихідність ситуації – президент і прем’єр сидять в одному човні", - сказав політичний експерт.

Київські комунальники перерахують тарифи за неякісні або ненадані послуги, — КМДА

Комунальні керуючі компанії повинні здійснити перерахунок киянам за послуги, надані не в повному обсязі або які взагалі не надали. Про це під час чергового засідання штабу з питань підготовки житлового фонду до зими та підвищення якості послуг комунальних служб заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв, передає прес-служба КМДА.

"Керуюча компанія в кожному районі має надати відповідну інформацію про випадки ненадання послуг і суми, на які буде скориговано плату за послугу з утримання будинків та прибудинкових територій. Ми сьогодні фіксуємо випадки, коли з різних причин не працюють ліфти, не поливаються двори, не працює система диспетчеризації тощо. Там, де ми зафіксували такі порушення, підприємства повинні зменшити плату за послугу", — сказав Пантелєєв.

Atlantic Сouncil: Что в Украине стало лучше?

Впервые после украинской Революции Достоинства 2014 года исследования Международного Республиканского института (IRI) выявили небольшие улучшения в стране. Это означает, что теперь, наконец, осторожный оптимизм по поводу будущего Украины закономерен. Вот четыре ключевых вывода, сделанных на основании данных   опроса (IRI)

 Алкоголь, купи сміття та вкрадені телефони. Свято першокурсника КПІ. ФОТО

"Зі святом, КПІ! Зі святом, майбутня технічна еліта України! – звернувся до першокурсників Віце-прем’єр-міністр України Геннадій Зубко. – Мені дуже приємно, що тут присутні молоді люди, які за кілька років братимуть важелі економіки, науки, техніки в свої руки. І саме від вас буде залежати майбутнє України!.. ". Це так було вдень. Так починалась посвята в студенти. А вже вночі...

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини