MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 20 березня 2020

332 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 20 березня

Маємо готуватися вже: В'ятрович застеріг українців від наступної катастрофи

Британці проявили свою настільки потужно, що переможець у війні Вінстон Черчиль втратив посаду прем‘єра через кілька місяців після останніх пострілів у Європі. Мавр зробив свою справу...

Те, що допомогло Зеленському виграти вибори, нині особливо непокоїть українців – Пекар

Дефолт чи МВФ? Захист країни чи примирення на російських умовах? Реформи чи згортання прав і свобод? Праворуч чи ліворуч? Будівництво інституцій чи концентрація влади? Більше економічної свободи чи більше соціального захисту? До Європи чи до Москви?

"Найважче попереду. Вірус буде ширитися", – звернення міністра охорони здоров'я Ємця

Ми бачимо, що у випадку розвитку найгірших сценаріїв система охорони здоров’я розвинутих європейських країн не витримує навантаження. Попри те, що у нас є багато талановитих професійних лікарів, сама недореформована медична система України значно слабша за європейські, і нам буде значно важче прийняти потужний удар, якого може завдати коронавірус при найгіршому сценарії. Але ми ще можемо не допустити цього дотриманням режиму карантину.

Уряд встановив режим надзвичайної ситуації у Києві, Дніпропетровській та Івано-Франківській областях

Зазначимо, що наразі в Україні офіційно підтверджено 27 випадків інфікування коронавірусом SARS-CoV-2: у Чернівецькій (15), Житомирській (2), Київській (2), Донецькій (1), Дніпропетровській (2), Івано-Франківській (1), Львівській (1) областях і в Києві (3).

В Україні різко подорожчала картопля через нерегулярність поставок

"Більш того, деякі виробники заявляють про намір підіймати ціни на картоплю і далі. За їх словами, запаси якісної картоплі в західних регіонах країни також закінчуються, тому попит на продукцію буде в перспективі тільки зростати, завдяки чому буде підвищуватися і ціна", – підкреслюють експерти.

Очень скоро россияне будут воспринимать 18 марта как день роковой ошибки и предвестник трибунала за военные преступления

Если же сравнить показатели 2019-го с 2018-м, то в минувшем году нефтегазовые доходы РФ уменьшились на 1 триллион 93 млрд рублей. Или примерно на 16 млрд долларов при февральском курсе рубля.

США могут ввести санкции против России из-за “нефтяной войны” – WSJ

Кроме того, США намерены “использовать дипломатические каналы”, чтобы повлиять и на Саудовскую Аравию – вернуть ее к прежним уровням добычи, которые были до ее выхода из сделки ОПЕК вслед за Россией.

Ліна Костенко завершує роботу над чотирма новими книжками

Письменниця закінчує роботу над новим художнім твором про еволюцію та деградацію Російської імперії крізь призму українських доль, а також дописує книжку публіцистичних есеїв "За Далем – даль". Також Костенко допрацьовує книжку спогадів. Крім цього, фактично готова книжка її нових поезій.

"У нас були складні переговори": американський чемпіон готовий відмовитися від бою з Ломаченком

"Я вже деякий час хочу піднятися в більш важку вагу. Мені заважає тільки бій з Ломаченком. Якщо він не відбудеться, то я не буду в цьому винен", – додав спортсмен. 

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини