MENU

Предвыборная кампания уже разрешена, но только для Партии регионов - Турчинов

1835 5

     

 Дивно було дивитись,як на Вишгородській трасі на шляху рухукортежу президента, очеплений міліцієюбіг-борд, руйнують невідомі в спецовках


Мабуть, всі вже звиклидо біг–бордів, що рекламують Партіюрегіонів та затверджені на Банковійполітичні проекти їх сателітів, якікрасуються в різних позах на горизонтальнихта вертикальних площинах. Об'єднанаопозиція «Батьківщини» спробувалапоставити серед цього розмаїття обличінформаційні матеріали про об'єднанняопозиції…


Але... В Києві та Київськійобласті, Харківській, Луганській, Одеській, в більшості міст та районівУкраїни пішла жорстока заборона наопозиційну рекламу, а там де ми встиглиїї розмістити, її знищують  та зривають.При чому, це робиться працівникамимісцевих комунальних служб під охороноюта за підтримки представників міліції.


Особливо дивно булодивитись, як на Вишгородській трасі нашляху руху кортежу президента, очепленийміліцією біг-борд, руйнують невідомі вспецовках.


В  Києві ми змоглирозмістити тільки 36 біг-бордів, але іті хто наважився  це зробити, отрималипопередження від КМДА про негайнеприпинення з нами контрактів, інакшевідбудеться демонтаж не тільки реклами,але і самого носія.


Згадайте, як турбуваласьміліція про біг-борди із зображеннямобличчя Януковича, як затримували людейщо жбурляли в них фарбою. Тоді під кожнимбіг-бордом чергував міліціонер, анезадоволених цим громадян кидали дослідчих ізоляторів.


Ось таким і є формат«чесних виборів», які відбуваються вУкраїні на тлі демонстративних політичнихрепресій.

 

Олександр ТУРЧИНОВ

 

ЯНУКОВИЧ ВИКТОР ФЕДОРОВИЧ. ДОСЬЕ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини