MENU

Янукович строит площадки для своих вертолетов, чтобы обезопасить себя в будущем

613 1



«ТериторіяДонецько-Криворізької республіки,проголошеної у лютому 1918 року, займала,в основному, землі сучасних Донецької,Харківської, Дніпропетровської,Луганської областей», пишет в своем блоге Юрий Гримчак.


«Янукович, проголошенийПрезидентом у лютому 2010 року, мав шансстати главою держави у територіальномускладі, якої перебувають 24 області іАвтономна Республіка Крим.

Останніподії в його владуванні на вулиціБанковій безсумнівно засвідчуютьневідворотну втрату цього шансу істрімке звуження його територіальнихпрезидентських повноважень до розмірівколишньої Донецько-КриворізькоїРеспубліки.


Витрачаючи,в країні злиденного народу, шалені коштина свою безпеку він не може собі дозволитивільне пересування її територіями іспілкування з громадянами.


Він ставнебажаним гостем не тільки за межамикраїни, а й на українських стадіонах,побудову яких Янукович вважає головнимсвоїм досягненням. Його не бажаютьбачити у Парламенті та в Українськомудомі, де він збирався у черговий раз«вішати локшину про покращення».


Йогообличчя на білбордах заляпують фарбою,а у деньйого народження розвішують головистрачених Хусейна і Каддафі…


«Найефективніший»і безвідмовний інструмент йогопрезидентської політики – знищуванняопозиції кримінальним переслідуванням- не дає бажаних плодів. Кількістьневдоволених зростає, не дивлячись наріст кримінальних справ.


Президентськатериторія звужується. Стає зрозумілимнеобхідність гвинтокрилів. За«проффесорським» розумінням - повітрянепересування між комфортними для ньоготериторіями убезпечить його відспілкування з набридливими та все більшрадикальнішими українцями, а розмовиз ними можна звести до рівня «фейсбуку»за допомогою офіційного інтернет-представництва.Такий собі «Інтернет – Президент»!


Донецько-КриворізькаРеспубліка протягнула два місяця. Доскладу комфортних територій цієїсучасної республіки Януковича логічновключити і Крим. З огляду на розширеннятериторій строк може бути трохи більшим…»,- пишет блогер.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини