MENU

Обличчя катованих і вбитих супроводжуватимуть «регіоналів» по всьому світі. ФОТО

832 0

Українці Вашингтону зустріли Клюєва та Бондаренко акцією протесту на вході в Посольство України в США, куди українська делегація прибула на вечірнє прийняття, повідомляє VIDIA.

 

Активісти тримали фото загиблих протестувальників, побитих журналістів, а також символічно лежали на тротуарі, вкриті українськими прапорами.

“Сергію Клюєву довелось проходити повз “тіла” вбитих його діями людей і відповідати на запитання українців, чи не соромно йому. Апетит явно був зіпсутим,” – прокоментували організатори акції, група “Разом”.

 

 

За словами активістів, з посольства викликали поліцію, проте та, побачивши, що відбувається звичайна акція протесту, поїхала геть.

 

“Але всі інші гості до посольства прокрадались через чорний вхід, як злодії. Всі парадні входи в будь-які будови майже усіх країн світу для них тепер зачинені. Українці є повсюди! – Додають організатори акції. – Обличчя катованих і вбитих супроводжують винних, куди б вони не поїхали – в жодній країні не сховатись від українців.”

 

 

Додамо, що раніше цього ж дня група “Разом” та Український конгресовий комітет Америки (УККА )пікетували лоббістів Януковича у США.

 

Нагадаємо, українська делегація прилетіла у Вашингтон на щорічноний “молитовний сніданок” за участі президента Обами, у якому зазвичай беруть участь більше 3500 осіб, в тому числі з понад 100 країн світу.

 

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини