MENU

Якщо нам вдасться врятувати столицю від Партії регіонів, то вилікується вся країна - блогер

687 1

Наша країна - це жива істота, один єдиний організм, тому не дивно, що хворі або пошкоджені області цього організму впливають на всю країну, завдають їй страждання.

Ми, здорові клітини нації, відчуваємо біль за Схід та Південь України, ми не можемо відмежуватися від цієї проблеми, не можемо просто закрити на це очі. Це нормально, це свідчить про те, що ми живі, ми в змозі оцінити свій власний стан, поставити собі вірний діагноз. Це великий крок до зцілення.

У Новому Заповіті сказано: «І як страждає один член, страждають усі з ним члени; і як один член у славі, радіють з ним усі члени». Але на чому справді треба зосередитись, щоби біль зникла? Який член повинен зрадіти так, щоб зраділи всі члени тіла нашої держави?

Тереза Авільська якось надала цікавий приклад. Вона сказала: «у нас болить усе тіло, але якщо не болить голова, воно їй болю не передасть». Що це може означати для нас?

Голова в Україні - це Київ, центральний регіон. Якщо нам вдасться врятувати столицю від хвороби, звільнити її від шкідливих бактерій, що собою являють злочинні угрупування, такі як Партія Регіонів, пропутінська партія «Український вибір», Комуністична Партія та підпорядковані їм спецпідрозділи, які взагалі не є законними на теренах нашої країни, то всім іншим областям країни нічого не залишиться, як підкоритись, бо ясний розум дає раду всьому тілу. 

Колись я створив власний термін Леворактум (Levoractum), який означає рух до ясності, або акт прояснення. Ви хочете отримати лікування для своєї країни? Тоді Леворактума вам не уникнути:

Andrej Nikitin


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини