MENU

У Львові зустрілися легендарні футболісти «Карпат» і «Динамо». ФОТОРЕПОРТАЖ

507 0

29 березня у Львові відбулася історична подія. На головній арені Галичини — "Арені Львів" — зустрілися легендарні футболісти, ветерани ФК «Карпати» та ФК «Динамо». Цей матч був присвячений пам'яті Небесної Сотні та пройшов під гаслом “Футбольні ветерани за єдину Україну!”

Генеральному директору ДК «Спортивні арени України» Сергій Сімак так і зазначив: “Сподіваюсь, що спорт, і футбол безпосередньо, зможе стати саме тією єднальною ланкою між різними представниками українського суспільства. Адже Україна – неподільна та єдина!”

Подивитися на гру метрів українського футболу прийшло декілька тисяч глядачів. Також на трибунах було близько 500 вболівальників ультрас, які однаково палко підбадьорювали обидві команди.

Глядачі вітали своїх улюбленців, легендарних львівських спортсменів - Богдана Стронціцкого, Андрія Покладка, Олександра Чижевського, Романа Толочка, Володимира Вільчінського та інших. З'явився на полі навіть 67-річний Геннадій Лихачов, володар Кубка СРСР у складі львів'ян у 1969 році.

Славетним підібрався і склад динамівців. З перших хвилин на поле вийшли Святослав Сирота, Володимир Безсонов, Сергій Кузнєцов, Олександр Венглинський, Едуард Цихмейструк, Сергій Нагорняк, Юрій Мороз, Андрій Оксимець, Олександр Радченко, Іван Яремчук та Олег Саленко. Потім були задіяні Володимир Лозинський та Віктор Хлус.

Перемога у запеклому двобої дісталася “динамівцям”. Рахунок 6:2.

Підготував фоторепортаж Любомир ОЛЕКСИН


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини