MENU

Синок Януковича намагався приватизувати госпіталь, в якому зараз лікують вояків АТО

1378 0

Поранення українських військових, які беруть участь в АТО, стали більш складними, оскільки російські бойовики змінили тактику. Про це сказав Голова фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв у Дніпропетровській області під час відвідування тренувань добровольчого батальйону, який був створений на базі Руху опору.
 
"Я розмовляв із лікарями вінницького військового госпіталю, і вони сказали, що якщо місяць тому більшість поранень припадали на черевну порожнину, то зараз терористи спеціально стріляють на ураження кінцівок і голови. Лікарі пояснюють, що якщо влучають у ноги, то це моментально роздроблює трубчасті кістки, і людина одразу стає інвалідом", - сказав він.
 
Сергій Соболєв також зазначив, що вінницький госпіталь, нарівні із госпіталями у Києві та Львові, є базовим для Міністерства оборони.
 
"При цьому хочу нагадати, що у 2011 році цей госпіталь, який розташований у красивій будівлі посеред парку, хотів приватизувати син Віктора Януковича Олександр", - сказав Соболєв.
 
"Доходило до того, що колишній міністр оборони (Лебедєв) приїжджав у госпіталь і казав, що його треба терміново приватизувати. Тобто ні про які потреби і забезпечення української армії не йшлося. На щастя, госпіталь лишився для Міноборони, і зараз солдати АТО лікуються у хороших двомісних палатах", - сказав він.

Батьківщина


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини