MENU

Ляшко довів, що реально виконує обіцянки

2297 3

В своєму фейсбук лідер Радикальної партії Олег Ляшко, розвіяв чергову інформаційну провокацію проти нього. Політичні конкуренти звинуватили О.Ляшка у невиконанні зобов’язань перед волонтерами АТО.

 

«Валічка Безсонова стала жертвою брехливих і цинічних маніпуляцій у медіа-просторі. Коли ми познайомилися з нею на Луганщині, я вирішив подякувати їй публічно та пообіцяв подарувати броньований автомобіль. Але в той час, доки ми оформляли документи на передачу броньованої машини для Валічки, приїхали маріонетки олігарха Коломойського з ТСН і зняли те, що їм було наказано. Скориставшись емоційним станом волонтерки, горе-журналісти швидко змонтували черговий "сенсаційний" брєд про Ляшка.

 

Звісно, ніхто продовження знімати не буде про те, що допомога Валентині Безсоновій від мене таки надійшла. Але, думаю, що черговий феєричний ТСНівський ідіотизм про мене не змусить на себе довго чекати» - заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко. До свого повідомлення політик додав коротке відео, де Валентина Безсонова підтверджує, що вся допомога від політика надходить регулярно і вчасно.

 

 

«Олігархи бояться мене, тому і намагаються травити через кишенькові "ЗМІ". Та нічого, люди у нас мудрі - самі розберуться, де правда» - додав політик на завершення.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини