MENU

У Дніпропетровську зникла Таміла Ульянова - найактивніший борець за очищення влади

5898 0

Щойно у Дніпропетровську зникла кандидат у народні депутати від партії «ВОЛЯ», керівник місцевого Громадського люстраційного комітету Таміла Ульянова. Таміла вийшла зі своєї квартири на зустріч зі слідчим Генеральної прокуратури Рубаном у домашньому одязі. Про це повідомив на своїй сторінці у "Фейсбуці" Юрій Дерев’янко.

Народний депутат повідомив, що Ульянова мала задокументовані факти зловживання службовим становищем прокурором Дніпропетровської обл., Федиком. За словами Дерев'янка, він порушив кримінальну справу проти Ульянової за напад на прокурора та захоплення прокуратури.

Дерев’янко оперативно зв’язався з Генеральним прокурором України, Головою СБУ, Міністром МВС з проханням дати відповідні доручення щодо негайного розшуку кандидата в народні депутати Ульянової Таміли та взяти це питання під особистий контроль.

Віталій Ярема повідомив, що його підлеглі не затримували Тамілу Ульянову. Слідчий Рубан, яким представився чоловік, що телефонував Ульяновій перед зникненням, в ГПУ справді працює. Але, за словами Генпрокурора, до Дніпропетровська не відряджувався і зараз у Києві.


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини