MENU

Тимошенко запропонувала те, що дозволить зберегти тисячі життів українців

5398 7

Голова фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко пропонує активізувати переговори із США щодо надання Україні високотехнологічної зброї, а Верховній Раді - ухвалити відповідне Звернення до всіх політичних кіл США, щоб прискорити цей процес. Про це вона заявила сьогодні, 9 лютого, під час Погоджувальної ради керівників парламентських фракцій та комітетів.
 
За її словами, цей переговорний процес щодо встановлення миру в Україні за участі лідерів США та Європи є доказом того, що «тільки зі світом Україна буде сильною і мир буде встановлений переговорним шляхом».
 
«В останні дні пожвавилися мирні переговори за участі лідерів Європейського Союзу, лідерів США, України і ці мирні переговори обов'язково зобов'язані закінчитися встановленням миру в Україні», - наголосила Тимошенко.
 
Вона також підкреслила, що Російська Федерація «почала рухатися в напрямку переговорного процесу» після того, як США «зробили декілька публічних і чітких заяв про те, що в Україну буде поставлена високотехнологічна зброя».
 
Лідер «Батьківщини» вважає, що посилити українську позицію можна за умови виконання певного плану дій.
 
На її думку, треба негайного відрядити до США групу високого рівня, яка зафіксує позицію щодо надання Україні високотехнологічної зброї.
 
«Треба направити до США групу високого рівня, яка включатиме практично уповноважених президента України, парламенту для того, щоб не тільки зафіксувати заяву США щодо того, що вони готові поставити Україні високотехнологічну зброю, а щоб переговорним процесом з усіма без виключення політичними колами довести цю справу до результату», - підкреслила лідер фракції.
 
Тимошенко також вважає за необхідне ухвалити Звернення Верховної Ради «до всіх політичних кіл США, щоб таку зброю почали постачати Україні».
 
«Це дозволить зберегти тисячі життів українців», - наголосила вона.

Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини