MENU

Андрей Магера официально заявил, что агитировать против кандидатов - законно

484 0

Вефірі програми «Час.Підсумки дня» активісткаГромадянського руху «Відсіч» КатеринаЧепура розповіла, як міліція переслідуємолодь з кампанії «Помстаза розкол» за поширеннялистівок із закликами не голосувати задеякі партії і деяких кандидатів внародні депутати України. На питанняведучого Романа Чайки до візавігромадянської активістки, чимають право громадські активістипроводити контрагітацію,заступник голови Центральної виборчоїкомісії Андрій Магера відповів: «Безумовно,кожен громадянин України може вестиагітацію як за певних кандидатів, такі агітацію — не підтримувати певнихкандидатів, це — конституційне правогромадян України».


Нанаступне питання Р. Чайки «Якщоприїжджають правоохоронці і починаютьїх затримувати?» пролуналатака відповідь А. Магери: «Мабуть,їм більше нічим зайнятися в цій країні».


Науточнююче питання Романа Чайки «Алев цьому випадку правоохоронці порушуютьзакон хоча би, наприклад, «Проміліцію»?» АндрійМагера також дав ствердну відповідь: «Явважаю, що тут є ознаки порушень збокупрацівників міліції. Вони не вправітакого робити».


Таким чином, сподіваємось, міліціяотримала сигнал про те, що вона не повинназаважати громадянам України здійснюватисвоє законне право агітувати протибудь-якої партії та будь-якого кандидата.


myshko 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини