MENU

«ПротиВсіхи» могут сделать с Украины вторую Белорусь

695 1

Це звернення до тих українців, які вважають себе найрозумнішими і найгарнішими з найчистішими руками і помислами - тобто до україномовних «противсіхів».

Коли Україна остаточно стане другою Білорусією, то ми спитаємо, передусім, з вас. Керуватися вашою логікою можна коли у країні мир, спокій та квіти. Коли ж боротьба за виживання «українського проекту» набуває найгостріших форм, то дії противсіхів - це дизертирство.

На війні не час для прояву ІНДИВІДУАЛІЗМУ, на війні ми тамуємо своє ЕГО і своє Я. На війні ми прагнемо перемоги спільними діями, на війні ми воюємо тим, що є під руками, а не кажемо, що не будемо стріляти, бо віддача надто сильна, чи калібр якийсь не такий. Противсіхи - не хочуть перемогти і з задоволеною пикою САМОПОВАГА віддають тріумф ворогу самі.

Аргументи на кшталт «не хочу обирати менше зло», «не хочу брати участь у цьому шоубізнесі» - це або не від великого розуму, або, навпаки, «горє от ума». Тому що таким чином пізніше противсіх постає перед вибором зробити який він вже буде змушений: або відректися громадянського суспільства і стати обивателем, якому немає ні до чого діла і який живе у паралельній реальності, або лишатися на грішній землі і прогинатися перед «більшим злом» та «клоунами», яких він не обирав. Громадянсько активні противсіхи не можуть змиритися з тим фактом, що саме на виборах громадянська активність повинна досягати піку і лише через обраних представників суспільство спроможне ефективно впливати на владу. Така суть цього механізму і від вашого противсіхства вона не зміниться, тому вся ваша громадянська активність нічого не варта, якщо в день виборів від неї лишається пшик.

Ви - кіт, який гуляє сам по собі і наївно думає, що у нього десять життів. Запевняю - не девять і навіть не два.

zariziaka


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини