MENU

На 221 округе в Киеве обнаружены не опломбированные урны. Это для Шлапак?

1344 0

  

 

У Києві на виборчійдільниці № 800829 (виборчий округ № 221) небули опломбовані скриньки для голосування.Після того, як спостерігачі від Об’єднаноїопозиції почали складати акт про вчиненепорушення, голова комісії швидко наклеївна скриньки паперові полоски, хоча зазаконом урни для голосування мають бутиопломбовані. 

На виборчій дільниці№ 320306 у виборчому округу № 94 на Київщиніпід час голосування 4 офіційні спостерігачівід Партії регіонів стояли біля скринькидля бюлетенів, і виборці демонструвалиїм бюлетені перед опусканням до урни.

НаПолтавщині спостерігач від Партіїрегіонів організував масове підвезеннялюдей на виборчу дільницю №531150 у 145виборчому округу в селищі Яківці.


Представник Об’єднаноїопозиції зафіксувала, як мешканці іншогонаселеного пункту, Дальніх Яківців,виходять із дільниці до авто спостерігачавід Партії регіонів. У цю ж машину сілаі сама спостерігач від ПР ЛюдмилаЧередник, і вони відбули в невідомомунапрямку. Через годину пані Чередникповернулася і привезла ще одного мешканцяіз Дальніх Яківців та повела йогоголосувати.


Журналістам вдалосяперехопити «Газель», яка саме везлавиборця із дільниці додому. Водій автівкидопоміг йому вийти із салону, оскількитой перебував у стані сильного алкогольногосп’яніння.

Подібні випадки підвезеннявиборців зафіксовано і на інших дільницях144 та 145 округів на Полтавщині.

 

Батьківщина 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини