MENU

Юлия Тимошенко отказывается прекратить голодовку

604 0

Захисник екс-прем'єр-міністра України Олександр Плахотнюк 6 листопада 2012 року заявив, що Юлія Тимошенко відмовляється припинити голодування, оскільки вважає це єдиним засобом привернути увагу суспільства та міжнародної спільноти до фальсифікації результатів парламентських виборів. Про це повідомляє офіційна сторінка Юлії Тимошенко в мережі Facebook.

«Я сумніваюсь в тому, що хтось, якісь офіційні особи, зможуть вмовити її припинити голодування. Юлія Тимошенко дала чітку відповідь навіть своїм соратникам, що голодуватиме, поки сфальсифікованим виборам не буде надана належна оцінка суспільства та цивілізованого світу», - сказав Олександр Плахотнюк.

За його словами, фізичний стан Юлії Тимошенко погіршився. «Вчора, принаймні, на 8-й день її хитало. Нічого хорошого. Дає про себе знати голодування. Але тримається вона жорстко і непохитно. Вона продовжуватиме голодування, поки не буде якоїсь визначеності, не буде якогось рішення щодо визнання виборів такими, які пройшли з грубими порушеннями та фальсифікаціями», - додав він.

«Юлія Тимошенко попросила передати слова подяки всім, хто продовжує боротися за демократію, за найкраще життя. Вона впевнена, що режим Януковича дуже скоро припинить своє існування, бо влада щохвилинно втрачає своїх прихильників. Вибори підтвердили, що люди розуміють антинародну суть цієї влади. Юлія Тимошенко подякувала людям, які захищають свій вибір та своє майбутнє під Центрвиборчкомом та демонструють, що влада вже не може нікого залякати», - наголосив Олександр Плахотнюк.

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини