MENU

Киевлян травят отходами предприятий, который попадают в канализацию

359 0

Як це виявилося у Львові,де нестерпний сморід спричиняли виробничістічні води підприємств. Вони потрапляютьу каналізаційні стоки без попередньоїочистки і призводять до гниття органічнихречовин у міських колекторах з утвореннямгазів.


Львів’яни кілька роківшукали причину смороду і нарешті знайшли.Сподіваюся, в столиці аналогічну проблемускоро теж вирішить. В Києві влада неприділяє серйозного значення смородуі нічого не робить, адже вона не відчуваєцього їдкого запаху, від вдихання якогочерез якийсь час з’являється головнийбіль. Дивно, що ця проблема стосуєтьсятисяч людей, але влада ніяк не реагуєна звернення мешканців щодо її локалізації.


Я звернувся до Державноїекологічної інспекції в м. Києві звимогою перевірити каналізаційнусистему в Оболонському районі з метоювиявлення відходів, які виділяютьнеприємний запах.


Нагадаю, минулого тижняна Оболоні знову став відчуватисяжахливий сморід, який два місяці томувже псував жителям району повітря.Оболонці не знають до кого звертатися,адже попереднього разу їхні викликиігнорувалися та не сприймалися всерйоз.


Попереднього разуактивісти самотужки спробували визначитиджерело смороду. Як виявилося, найбільшайого концентрація відчувалася білявнутрішнього подвір’я пожежної частинина вул. Малиновського, 6 (поворот трамвайноїколії на Куренівку) біля озера. Я повідомиввідповідні служби КМДА, про можливеджерело смороду, але комунальніпрацівники, не виявивши його в зазначеномумісці, просто припинили пошуки.



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини