MENU

Сумской судья считает изображение Януковича непристойщиной

878 3


Телеканал ТВі отримаввирок Сумського суду, котрий присудивтюрму за трафарети, а також поспілкувавсяіз одним із засуджених.

 

 

Якщо портретовіВіктора Януковича домалювати червонуцятку на лобі – то це буде непристойнезображення. Так вважає Зарічний районнийсуд міста Сум. Такими непристойними, надумку суддів, малюнками художникивикликали в "оточуючих" негативніасоціації з пораненням чи вбивствомлюдини. Цікаво, як ці малюнки могливикликати таке враження, якщо трафаретилихлопці в 23:20 ночі, а зранку вже всітрафарети були замальовані? Які ж то"оточуючі" ходять в цей час масовомістом?


У вироку суду ані словапро те, хто зображений на трафаретах чихто схожий на того, хто зображений натрафаретах. Ніде не зустрічається слова:"Віктор Янукович", "керівникдержави", "гарант Конституції"чи навіть "власник Межигір'я" –лише образа якогось ефемерного "лицяслов'янської національності".


Попри це, ріктюрми – найменший термін – за двадесятки трафаретів, котрі були замальованіза кілька годин. Саме слідство і судтривали півтора року – саме скількичасу суддям знадобилося, щоби вивчитицю складну справу: чим трафаретили, якнаносили фарбу, слов'янське це лице, чині.


ТВі вдалося поспілкуватисяз одним із засуджених за трафарети –Володимиром Никоненком. Він єдиний покищо не за ґратами, бо його вперше притягуютьдо кримінальної відповідальності тавже подав апеляцію, тому до розглядуапеляції хлопцеві дозволили побути наволі. Сам він своєї вини не заперечує іготовий до покарання, але ж не до такого– рік тюрми за трафарет. Все, чого вінвимагає в апеляції, – це справедливогосуду і справедливого покарання. Батькамсказав одразу, як почалися обшуки, алетоді заспокоїв: "Мамо, все буде добре,в нас за трафарети не садять, це ж нетридцяті і не КНДР".


Помилявся.

 

Настя Станко



Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини