MENU

«Ротшильды — это тема. Готовь бумаги, Серёга» — разговор Януковича с Левочкиным

1283 0

Віктор Хведорович, задумавшись сидів на позолоченому кріслі за письмовим столом з червоного дерева і нервово гриз платиновий «паркер»

- Що ж дєлать Сєрьога? Пресує мене карлик цей гебешний, всьо йому не так. Освіту йому віддав, оборонку, СБУ – а йому всьо мало. Так він скоро й до золотого унітазу добереться. А тут ще Штати і Європа дістають: «Випустіть Юлю, випустіть Юлю.» І главне бабло закінчується, скоро з бюджета уже й нічого не візьмеш.

- Шукати інших союзників потрібно, Віктор Хведорович – холодно усміхнувся Льольочкін – надійних і зацікавлених в співпраці.

- Де ж їх взять Сєрьога? Уран віддали уже ж цьому Сараю Обані, він уже в нас не зацікавлений. І Чорноморський флот продовжили на 49 років. А далі уже їх інтерес на наш інтерес залазить.

- Є варіант, Віктор Хведорович, ви чули про сімейство Ротшильдів?

- Нєа, а шо це за сімейство, типу як в мене? – усміхнувся Віктор Хведорович.

- Типу - усміхнувся Льольочкін – Але куди давніше і могутніше. У XIX столітті говорили: У світі лише шість великих імперій: Великобританія, Росія, Франція, Австро-Угорщина, Пруссія і Ротшильди. Оцініть рівень потенціального союзника.

- Нууу, круто – невпевнено сказав Віктор Хведорович – а як ми з ними можемо того, співпрацювати? І яка наша доля, тоїсть вигода?

- Пряма, Віктор Хведорович, ми віддаєм їхній команії «Шмель» розробку сланцевих газів, а вони вирішують наші питання в Європі та США, ну і доля з видобутку, ясень пєнь

- Тєєєма – сказав Віктор Хведорович. Готуй бумаги, Сєрьога. А шо Промгаз проти не буде? Пред'яв не висуне?

- Буде, Віктор Хведорович і висуне - усміхнувся Льольочкін – а ми теж згадаєм і про збитки від їх флоту і про оренду газотранспортної системи і про свої моральні травми від наклепів що ми газ крадем. Криша –то у нас тепер ого - го.

forko

 


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини