MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 23 грудня 2015

2348 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогоднішній день, 23 грудня

"Ми перемогли!" – Соболєв про рішення Ради стосовно перевиборів у Кривому Розі

"Це не перемога на виборах мера. Їх ще треба організувати, запросити спостерігачів з усієї України та Європи, і чесно порахувати вибір криворожан. І з повагою до нього ставитися", – написав політик. І додав, що сьогоднішня перемога набагато важливіша. Вона дала змогу захистити право людей делегувати і забирати владу в цивілізований європейський спосіб.

Керівництво ДАІ наказувало фальсифікувати протоколи на учасників поїздки до Межигір'я в 2013-му. ДОКУМЕНТ

Аналогічні покази дали й інші працівники ДАІ. Начальникові ВДАІ Печерського району Кваші та його заступнику Кочерзі пред'явлено підозру. Але хіба такі вказівки були лише в Печерському районі ? Що з іншими високопосадовцями МВС? До речі, як Кваша, так і Кочерга ще мінімум рік після цих подій працювали на керівних посадах.

Експертиза довела безневинність Савченко – адвокат

Результати досліджень Возякова оголосила під час засідання суду в Донецьку Ростовської області. На прохання адвоката льотчиці Іллі Новікова експертка проаналізувала відео за 17 червня 2014 року. Згідно із даними Возякової, Савченко взяли в полон до артобстрілу, під час якого загинули журналісти Корнелюк і Волошин.

Наявність Захарченка і Табачника в санкційному списку США не може не тішити – Парубій

Не може не тішити, що в розширеному санкційному списку США такі відомі темні персонажі з нашого недавнього минулого, як "минвнудел" Януковича Захарченко, який втік з України до свого кремлівського господаря і періодично гавкає на мене з путінської будки, й одіозний колишній міністр освіти Табачник. А санкції свою справу роблять. Можливо повільно, але невблаганно.

"Тут я вибухнув", – Соболєв розповів про вчорашню гранату

Це була не погроза. Це було попередження, якщо хочете – передбачення із розпачем та обуренням, що демонстративне нехтування правами людей обов'язково викличе насильство. Що передувало цьому обуренню і розпачу?

Свідки бачили вбивць Бузини. Медведько і Поліщук навіть не подібні до них. ВІДЕО

Власниця магазину по вул. Дегтярівській Ольга Коцько, поруч із яким убили Олеся Бузину, бачила перед цим двох кримінальників, які вичікували поряд із його будинком. На початку слідства власницю та її працівника опитали, склали фоторобот підозрюваних, їх опізнали.

TrolleyBust створив базу антиукраїнських контенту й користувачів "ВКонтакте"

Волонтери проекту боротьби з антиукраїнською пропагандою TrolleyBust відкрили загальний доступ до бази з 3 мільйонів українофобів із "ВКонтакте", зокрема й пропагандистів. У відкритому доступі – як сама база таких акаунтів, так і список соціальних зв'язків, їх підписок та інтересів.

Завдяки пластунам Вифлеємський вогонь потрапив до Верховної Ради. ФОТО, ВІДЕО

Вкотре наймолодші пластуни-новаки внесли Світло добра як символ єдності до стін українського парламенту та передали його народним обранцям. Нехай цей вогонь благословляє сесійну залу на прийняття тільки тих рішень, які допомагатимуть та сприятимуть розвитку України.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини