MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 10 квітня 2018

975 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 10 квітня

Бутусов: Щиро співчуваємо, Канада

Трагедія команди Humboldt Broncos – 15 загиблих, наймолодшому – 16 років. 14 інших членів команди важко травмовані. Уся Канада єдина у своїй жалобі...

Польська комісія назвала причину Смоленської катастрофи

Урядова комісія Польщі, яка розслідувала авіакатастрофу під Смоленськом у 2010-му році, внаслідок якої загинув Президент Польщі Лех Качинський з дружиною та майже вся польська військово-політична еліта підтвердила, що причиною катастрофи став вибух на борту президентського ТУ-154-м...

Руїни Кремля не фантастика, а жорстока реальність, яку путіністи наближають щодня і майже кожною своєю дією

Сурков пророкує Росії "сотні років геополітичної самотності". Я ж твердо переконаний, що путіни і суркови прирекли Росію на фізичне знищення.Нинішнє керівництво РФ впевнено веде свою країну на геополітичний ешафот.

Чи почне Росія повномасштабну війну проти України?

Будь-які зміни політичного курсу РФ викликають зрозумілі побоювання і питання про майбутнє України. Чергове перепризначення Путіна показує – його клан буде при владі довічно. І найголовніше – плани Путіна по знищенню України за весь цей час не зміняться. Однак загрози великий повномасштабної війни в даний час немає, і в найближчій перспективі, протягом найближчого року, цього не станеться гарантовано. Чому?

Невігласи-маніпулятори з VOX Ukraine

Діяльність активістів та волонтерів може бути дуже корисною в тих випадках та ситуаціях, де існуючи державні та громадські інституції неспроможні самостійно вирішити певні питання. Наприклад: допомога соціально незахищеним, ліквідація наслідків природних катастроф чи технологічних форс-мажорів тощо. Проте, коли аматори починають займатися «аналітикою» то це завжди нагадує недолугу пропаганду чи бажання заявити про те, що «німий теж може співати». Чому? — тому що невігласи всіх часів роблять одну й ту саму помилку: намагаючись щось спростувати, вони лише підсилюють аргументи тих, кого критикують. Одним з таких прикладів є спроба «спростовувати політичні міфи» від проекту VOX Ukraine, «фахівці» якого вирішили, що у питаннях енергетики вони розуміються краще, ніж лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко. І почали «спростовувати міфи».

Дацюк: Ніхто ніколи не буде творити світовий локомотив з України, окрім самої України

В Україні запущено модель "компрадорського президента". Що з того буде, які переваги і які недоліки в такої моделі? Щоб відповісти на це питання, потрібно узагальнити ситуацію та зрозуміти суть такого типу моделі. Якщо фронтирна країна навіть не просто інтегрується, але всього лишень стає на позицію будь-кого зі своїх сильних сусідів, нею (її ресурсами та її населенням) неминуче розплачуються за подолання невідворотних геополітичних розривів між цими сусідами.

Іншого способу в Порошенка перемогти на виборах, крім звільнити Донбас, немає – політолог

Петро сказав, Петро зробив. АТО – завершено. "Велике стояння" тепер проходитиме під керівництвом не СБУ, а ГШ. Що, в принципі, правильно.

Іншого способу в Порошенка перемогти на виборах, крім звільнити Донбас, немає. Чи зможе він це зробити?..

На Одещині стартували випробування ракетного комплексу "Вільха". ФОТО

На півдні Одеської області розпочалися державні випробування ракетного комплексу "Вільха". За словами Секретаря РНБО Олександра Турчинова, державні випробування "стали фіналізацією масштабного проекту українських вчених, конструкторів та виробничників".

Синоптик: 11 квітня у більшості областей України буде сонянчо

Україна, як віночком, оточена атмосферними фронтами, хмарами, дощами та холодним повітрям. Завтра в Іспанії, на Півдні Франції, у Монако, на півночі Італії литимуть сильні дощі. А нас захищатиме антициклон від злив та холоду.

11 квітня у більшості областей України буде сонянчо та +20+25 градусів. Нюанси...

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини