MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 8 травня 2019

1063 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 8 травня

Вакарчук йде на вибори: стали відомі перші подробиці

За оцінкою політологів, у партії Вакарчука є всі шанси подолати необхідний для входу в парламент 5%-й бар’єр на голосуванні.

"Уже 16 травня співак нарешті оголосить про свій похід в політику і презентує команду", – уточнили в ЗМІ.

Судный день. Что надо знать о последних указах Порошенко

Случилось два важных события. Во-первых, действующий президент Петр Порошенко "доукомплектовал" Верховный суд и пропустил туда "недобропорядочных судей". Во-вторых, Высший антикоррупционный суд избрал себе руководство, главой стала Елена Тарасевич, в ее декларации более двух дестяков земельных участков. Что все это означает для страны – коротко объясняем.

Цибулеве горе: чому подорожала ріпчаста та скільки коштуватиме далі

На даний момент закупівельні ціни на цибулю в господарствах України в середньому в десять разів вищі, ніж на початку травня минулого року, – близько 18-20 грн за кілограм. Як відзначають експерти ринку, ціни досягли історичного максимуму за всю історію незалежності. Згідно з даними моніторингу проекту EastFruit, попередній ціновий рекорд зафіксований в сезоні 2010/11, тоді ціна на ріпчасту цибулю досягла позначки 10 грн/кг. Тільки за останній місяць цибуля додала в ціні 40%, і у середньому пропонується по 30-34 грн/кг.

Россия предоставит Польше доступ к обломкам разбившегося в Смоленске Ту-154

Россия откроет польским чиновникам доступ к обломкам самолета, потерпевшего крушение в России в 2010 году, в результате которого погибли тогдашний президент Польши Лех Качиньский и ещё 95 человек на борту

ГУЛАГ замість Аушвіцу: гірка правда перемоги у Другій світовій

Переможений союзними силами вільних людей з усіх континентів. Переможений мільйонами українців, які воювали в Червоній армії, силах французького опору, армії США та збройних силах Великої Британії, у лавах Української повстанської армії.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і Telegram.

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини