MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 25 вересня 2019

247 0

Шановні читачі, до вашої уваги – традиційна добірка найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 25 вересня

Крулько: Україні треба зменшувати свою роль у виборах у США

Те, що вона має відбутись на фоні скандалу, недобре і є певним уроком для української влади, яка має назавжди запам’ятати, що ніколи не можна втручатись у вибори у США, чи у вибори будь-яких інших іноземних держав (!), щоб потім не бути заручником чи об’єктом цих перегонів.

Коломойский – главный негативный фактор для инвесторов – глава Dragon Capital

"К сожалению, он сегодня самый большой негативный фактор, который фокусирует на себе много внимания, начиная с его заявления в конце мая для Financial Times, что Украине надо объявить дефолт", — отметил Фиала.

Прайс-лист українських суддів: за скільки в Україні можна купити потрібне судове рішення?

Скільки коштує зняти арешт з автомобіля, вирішити на свою користь житловий чи трудовий спір, стягнути борг чи страхову виплату? Якою ціною вдасться уникнути відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані або домогтися скасування рішення про позбавлення батьківських прав? Відповідь на ці запитання можна отримати, якщо проаналізувати розслідування детективів НАБУ щодо чинних суддів. 

 

16-річна екоактивістка Грета Тунберг виявилася дочкою зірки Євробачення та шведського письменника

Відзначимо, в серпні 2018 року, напередодні нового навчального року, шведська школярка Грета Тунберг почала одиночний протест. Замість відвідування шкільних занять вона щодня приходила під стіни будівлі шведського парламенту в Стокгольмі з плакатом "Шкільний страйк за клімат". На той момент Греті було 15 років.

Импичмент. При каких условиях может случиться голосование против Трампа

Если у демократов есть год, то Сенат будет вынужден голосовать прямо перед перевыборами трети его членов, большинство из переизбираемых сенаторов – республиканцы. И всем им о своей карьере после Трампа надо будет думать. Если обвинение будет убедительным – то и импичменту очень даже что и быть.

Даяна Ястремська перемогла другу ракетку світу, це перша її перемога над тенісисткою з топ-10

Українка у двох сетах впевнено перемогла другу ракетку світу, представницю Чехії Кароліну Плішкову – 6:1, 6:4. Це перша перемога Ястремської над тенісисткою з топ-10.

П'ять нових книг, які варто прочитати восени

Навздогін літу хочеться чтива "живого" і теплого – тобто такого, де жвавий сюжет поєднується з філософськими роздумами, а жанрове розмаїття дозволяє неквапний вибір. Саме такі книжки нагодилися під цю осінь, і всі вони варті вашої уваги. Приємного читання!

Без стресу для організму: коли в Україні переводять годинники на зимовий час та як це пережити

Як переведення годинників впливає на організм людини і як це пережити? У разі переходу на зимовий час можливі погіршення самопочуття, зниження імунітету і порушення сну. Тому на адаптацію потрібен мінімум тиждень.

 

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини