MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 12 січня 2021

121 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні,12 січня (натисніть на фото, щоб перейти до новини, яка Вас зацікавила).

Степанов наполягає на продовженні локдауну

Міністр охорони здоров’я Максим Степанов сподівається, що ситуація з коронавірусом в Україні стане легшою на початку літа. Зиму й весну він назвав "важким періодом".

Про це Степанов розповів в ефірі 24 каналу, інформує UAINFO.org  з посиланням на УНІАН.

На запитання ведучої, чи бачить він станом на зараз підстави для продовження січневого локдауну, міністр відповів, що вони є.

«Я і мої радники наполягаємо на продовженні цього карантину. І саме за таких обставин, як він є», – зазначив глава МОЗ.

Ноти замість вогню: ось так ЗСУ змушені "давати відсіч" загарбникам

Учора, 11 січня, близько 15:30 поблизу Пісків через обстріл із боку російських окупантів загинув військовик ЗСУ

Про це на своїй сторінці у фейсбуці пише Тарас Шамайда, повідомляє UAINFO.org.

"Українська сторона СЦКК  задіяла координаційний механізм – висунула вимогу щодо припинення вогню  та направила ноту до СММ ОБСЄ".

Ось так у ганебні часи Зеленського українська армія дає відсіч окупантам. Замість нищівного вогню на враження – ноти до СММ ОБСЄ.

"Від платників податків України". Тупицькому в готелі у Дубаї на стіл кинули "матеріальну допомогу". ВІДЕО

Олександра Тупицького президент України тимчасово відсторонив від роботи головою Конституційного Суду. Зараз суддя відпочиває в Дубаї, і там, в готелі, його зустріли активісти з України.

10 січня у ЗМІ з'явилася інформація, що Олександр Тупицький новорічно-різдвяні свята проводить у Дубаї в Об'єднаних Арабських Еміратах. І вже наступного дня з'явилося відео його зустрічі з активістами з України, яке опублікував телеграм-канал "Карточный Офис", інформує з посиланням UAINFO.org на 24.ua.

Розмова у готелі Kempinski Palm Jumeirah почалася з того, що активіст поклав на стіл Тупицькому "гроші".

"Від платників податків України – матеріальна допомога. Дорогий готель, а у вас маленька зарплата. І на Крим, на дачу – на рублі розміняєте", – сказав чоловік, голос якого у відео змінено.

Слуга народа и Кремля: неочевидные детали санкций США против Дубинского и соратников

В понедельник США ввели санкции против нескольких граждан Украины – действующих и бывших чиновников. Во главе списка – народный депутат фракции "Слуга народа", а с недавних пор – глава киевской областной ячейки партии СН Александр Дубинский.

Отныне Штаты официально считают одиозного парламентария участником "связанной с Россией сети дезинформации".

Об этом для ЕвроПравды пишет Сергей Сидоренко, информирует UAINFO.org.

То, что решение было принято именно сейчас, имеет особое значение. Правительство Дональда Трампа (которое, к слову, не всегда стоит ассоциировать с Трампом лично!) спешило сделать это до инаугурации нового президента США, чтобы не отдавать Байдену лавры борца с российским влиянием.

В Украине, судя по всему, вакцинация уже завалена – Яхно

Данные агентства Bloomberg показывают, что по состоянию на 11 января в мире сделали более 25 млн прививок против COVID-19

Об этом на своей странице в фейсбуке пишет Олеся Яхно, сообщает UAINFO.org.

Раз за разом поступают сообщения о вакцинировании в разных странах. Израиль, к примеру, планирует до конца апреля провакцинировать все население до 16 лет. Албания начала вакцинацию вчера, 11 января.

В Украине, судя по всему, вакцинация уже завалена. Прежде всего потому, что общий подход в отношении борьбы с пандемией (и вакцинация как часть) так и не был сформирован.

Трамп запровадив у Вашингтоні надзвичайний стан

Дональд Трамп схвалив запровадження надзвичайного стану у Вашингтоні

Як зазначила пресслужба Білого дому, таке рішення зумовлене інавгурацією переможця президентських виборів Джо Байдена, повідомляє UAINFO.org.

"Президент Дональд Трамп оголосив, що в окрузі Колумбія запроваджується надзвичайний стан, і наказав спрямувати федеральну допомогу як доповнення до зусиль міста реагувати на надзвичайну ситуацію, що виникла у зв’язку із 59-ю інавгурацією президента з 11 по 24 січня", – мовиться в повідомленні.

В США умер "кошелек Трампа", миллиардер Шелдон Адельсон

Основатель компании Las Vegas Sands, владеющей казино в Лас-Вегасе и Макао, Шелдон Адельсон умер в США в возрасте 87 лет. В сообщении Las Vegas Sands отмечается, что причиной смерти Адельсона стали осложнения, связанные с лечением неходжкинской лимфомы.

Вдова покойного, Мириам Адельсон, подтвердила, что тот скончался из-за "осложнений продолжительной болезни", информирует UAINFO.org со ссылкой на РБК.

Газета Las Vegas Review Journal отмечает, что Адельсон страдал раковым заболеванием с 2019 года и с 7 января 2021 года взял больничный для прохождения новых медицинских процедур.

В сообщении Las Vegas Sands подчеркивается, что Адельсон будет похоронен в Израиле, на родине его вдовы. 

Несмотря на фамилию (которая переводится с немецкого как «сын знати»), семья будущего магната богатой не была. Родители Адельсона иммигрировали в США из Российской империи: его отец Артур Адельсон родом из современной Литвы, по материнской линии миллиардер происходит из Киева.

Сененко: Дізнався, що компанією "Верес", котра випускає мої улюблені консервовані огірочки, володіє діякон РПЦ УП Новинський. Штош...

Інколи життя готує неймовірно сумні сюрпризи. Дізнався, що компанією "Верес", котра випускає мої улюблені консервовані огірочки, володіє діякон РПЦ УП Новинський.

Про це у своєму блозі написав український науковець і блогер Антон Сененко, інформує UAINFO.org.

Так-так, той самий Новинський, що депутат від ОП. Так, він ще й діякон. 

Штош, з цього ошелешуючого знання я зробив два висновки:

1. Поставити усіх, кого можу, до відома, аби не було таких незнайок, як я.

2. Припинити споживати Верес і розпочати неймовірний гастрономічний тур полицями з консерваціями, аби обрати нових улюбленців.

Починаємо занурюватися у справжню зиму. Діденко повідомила про циклон, який вже найближчої ночі суттєво ускладнить погоду

До нас несеться циклон! Вже найближчої ночі цей південний циклон суттєво ускладнить погоду у південній частині України – дощ, мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, ожеледиця, сильний, до штормового, північно-східний вітер. 

Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діенко, інформує UAINFO.org.

Протягом доби 13-го січня складні погодні умови поступово охоплять нашу південно-східну частину, Схід України, а також Полтавщину, Сумщину, Дніпропетровщину, східні райони Кіровоградської та Черкаської областей. Вдень 13-го січня на Одещині ситуація втихомириться. 

"Квартал 95" сплагиатил знаменитый номер с роялем? 

В сети появились видео, которые подтверждают, что студия "Квартал 95" сплагиатила идею номера, где Владимир Зеленский и его коллега Юрий Крапов без рук играют на рояле.

Так, подобные выступления были замечены в исполнении известных комиков группы "The Freaking Brothers" и на шоу "Греция имеет талант". Об этом пишет OBOZREVATEL, информирует UAINFO.org.

Как стало известно, изначально популярный номер представил дуэт из США "The Freaking Brothers". Они также играли без рук такие композиции как "Chopsticks", "Хабанера" и "Хава нагила". Судя по съемке, ролик очень давний.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини