MENU

Огляд блогосфери від UAINFO. 19 січня 2023

88 0

Шановні читачі, UAINFO.org пропонує до вашої уваги традиційну добірку найцікавішого зі світу блогосфери за сьогодні, 19 січня.

Я не зовсім впевнений, що Путін живий. Не розумію, з ким і про що говорити, – Зеленський 

Зараз незрозуміло, з ким з представників РФ можливо вести переговори. Також нема впевненості в тому, чи російський диктатор Володимир Путін взагалі живий.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву президента Володимира Зеленського на "Українському сніданку" в Давосі, інформує UAINFO.org.

"Перемовини - це не мир. Його треба усвідомлювати сторонами. Тим не менш, з мого президенства ми робили все, щоб дипломатією звільнити наші землі і постійно це пропонували. Але хтось не хотів, потім у когось не було часу, хтось не вірив, а хтось висував умови", - зазначив Зеленський.

Він також сказав, що таких "хтось" було дуже багато з центром в Москві.

"І сьогодні я не зовсім розумію з ким говорити й про що. Я не впевнений, що той президент Росії, який іноді з'являється на "хромакеї" (зелене тло, на яке можна накладати картинку - ред.). Він там з'являється, але я не зовсім розумію, що це саме він там є і не до кінця розумію, що він живий. Або чи він приймає рішення, чи це хтось там приймає рішення? Що за коло осіб? В мене немає такої інформації", - заявив Зеленський.

У США налаштовані допомогти Україні атакувати цілі Росії в Криму – NYT 

Адміністрація президента США Джо Байдена починає визнавати, що Україні може знадобитися сила для завдавання удару по російських цілях у Криму, навіть якщо такий крок збільшить ризик ескалації. 

Про це пише видання The New York Times із посиланням на кількох анонімних офіційних осіб зі США, інформує UAINFO.org з посиланням на ТСН.

"Протягом багатьох років Сполучені Штати наполягали на тому, що Крим все ще є частиною України. Проте адміністрація Байдена дотримувалася жорсткої лінії після вторгнення Росії до України, відмовляючись надати Києву необхідну зброю для націлювання на Кримський півострів, який Росія використовує як базу для завдавання нищівних ударів. Тепер ця лінія починає пом'якшуватися", – йдеться у статті.

UAINFO.org


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини