MENU

У Луганську терористи знову стріляють в українських прикордонників

604 1

Затишшя між прикордонниками Луганського загону та терористами закінчилося. Близько 13.30 знову розпочався бій, передає прес-центр Державної прикордонної служби України.

Протягом 30 хвилин тривало перемир’я, яке було досягнуто за підтримки громадських активістів, народних депутатів України та небайдужих громадян. За цей час з території прикордонного підрозділу вивезли поранених.

Також від місця збройного зіткнення були вивезені поранені та вбиті бойовики.

Раніше повідомлялося, що станом на 11.00 близько 500 терористів 7 годин штурмували управління Луганського прикордонного загону. Під час штурму бойовики використовували не тільки  міномети, гранатомети, кулемети та автомати, але й улюблену «російську» тактику –  обстріл прикордонного загону з житлових квартир, дахів будинків, при цьому використовуючи мешканців як живий щит.

У свою чергу російські журналісти змагаючись у цинізмі і відвертій брехні поширювали інформацію, що в загоні знаходяться бойовики «Правого сектору», націоналісти, які на пропозицію перейти до лав ЛНР відповіли вогнем в «мирних жителів», не випустивши при цьому солдатів строкової служби (забувши, що строкової служби в Держприкордонслужбі немає вже з 2008 року).


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини