MENU

Доній: Команди Яценюка і Порошенка сьогодні наплювали на пам'ять Небесної сотні

3320 2

Не обговорюю тут плюси чи мінуси нового Бюджету. Фактом є те, що "майданівська коаліція" проголосувала його за допомогою антиконституційного кнопкодавства. Так само як з допомогою кнопкодавства були проголосовані міністри Клімкін і Полторак. Отже, як і Клімкін , і Полторак не є легітимними міністрами, так і бюджет не є легітимним. Біда в тому, що тепер кнопкодавлять не ненависні суспільством регіонали, а наші улюблені "майданівці".

Коли я бачу майданівську кінохроніку з вбитими Нігояном, Жизневським та іншими хлопцями, то постійно виникає питання: їхні смерті були для того, щоб на їхній крові хтось "типу майданівець" прийшов до Верховноі Ради і продовжував знущатися над Конституцією???

P.S. Суспільство будуть знову дурити, що "це останній раз", що "це не впливає на результати голосування", що "з порушником проведуть роз'яснювальну роботу". Дурні будуть вірити. Розумні знають, що "кнопкодавлять" не просто за своєю волею, а за вказівками політичних керівників. Тож, якщо "кнопкодавів" не виключать з фракціі (а їх не виключать, будьте певні!), то це означає, що і Нігоян, і Жизневський, і решта хлопців з Грушевського, Маріінського, Інститутській загинули, щоб на Конституцію України тепер плювали команди Яценюка і Порошенка. Вам приємно від того? А мені від того огидно...

Олександр ДОНІЙ


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини