MENU

Янукович торгует людьми - Белозерская

2508 3

Вже було багато міжнародних зустрічей на тему «Україна-ЄС». Але жодного разу, наскільки я пам’ятаю, під час цих зустрічей не йшлося про якісь кредити для України, про те, що Україні спочатку мають за щось заплатити.

А тут – на тобі. Януковичу дають хабаря (закреслено) Україні дають багатомільйонний кредит, але перший транш піде, коли почнуться зрушення у напрямку демократії (у перекладі, вочевидь, коли відпустять Луценка). Другий або третій – коли відпустять Тимошенко.

Чому Юра і Юля, певніше, їхня свобода, з точки зору Європи так дорого коштують – вочевидь, тому, що європейці хочуть з їхньою допомогою прибрати від влади в Україні Януковича, поки він остаточно не заплутався і остаточно не здав Україну Кремлю.

І де, питається, справедливість? Ющенкові, котрий аж пищав, так рвався до Європи, ніколи нічого не пропонували і не обіцяли. Казали: «Ці демократичні перетворення потрібні вам, а не нам» – і все на тому.


А Януковичу і його родині, після того, як він чітко висловив намір здати газову трубу Росії, вже вдруге (після угоди з «Шелл») допомагають фінансово.

З цього висновок: коли хтось погоджується робити щось для когось безкоштовно, з ідейних міркувань, йому ніколи нічого не пропонують. Робиш – ну, роби далі. А пропонують лише тим, хто інакше працюватиме на конкурентів.


Трохи прикро, не знаходите?

 

Олена БЛІОЗЕРСЬКА


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини