MENU

Посол Великобритании в Украине приглашает всех в Киев

1150 0

   

  

Ласкаво прошу до одногоз найчудовіших міст світу.


Краєвид приголомшує. Унизу тече могутня ріка на тлі прекрасногозеленого ландшафту. Стрімкий схил,усіяний золотими банями церков, сходитьдо річкових берегів.  Піді мною кількасотень тон нержавіючої сталі (англ.). Ласкаво прошу до одного з найчудовіших– і водночас маловідомих – міст світу.


Після років написанняблогів про візити до різних цікавихкуточків України мені іноді здається,що я не достатньо пишу про якості Києва. У Києві, місті з населенням у 3,5 млн.,вирує жваве мистецьке та культурнежиття.  Яскравий центр міста ряснієсхилами, парками і пляжами. Тут більше музеїв і пам’ятників,аніж потенційнітуристи можуть бажати.


Але навіть усе цевідходить на другий план, якщо подивитисьна життя по-Київські.  Мешканці містає експертами з мистецтва проводити часна вулиці – в чисельнихлітніх пивних, в ресторанах із терасами,прогулюючись головною вулицею Хрещатиком(яка повністю доступна для пішоходівна вихідних, а також упродовж усьогоЄвро-2012) або відпочиваючи на річці. Узимку в парках багатолюдей з санчатами та лижами.


Усі ці різні моментиможуть скластись у дуже захоплюючийтуристичний досвід.  Це також чудовемісце для життя, і чимало британців, якітут проживають, можуть це підтвердити,навіть незважаючи на те, що, як і в іншихвеликих містах, тут також є свої певніпошерхлості.  Я сподіваюсь, що сповненіентузіазму вболівальникизбірної Англії, які приїдуть сюди подорозі в Донецьк, або на матч Англія-Швеція15 червня в Києві, або (якщо Англія гратимедобре) на чвертьфінал 24 червня, або ж нафінал 1 липня, знайдуть час, щоб відкритидля себе один із потаємних скарбівЄвропи.


Фотогалерея "Візитдо Києва"

  

ЛіТернер


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини