MENU

Кадрові зміни або «повернення до Конституції 2004» нічого реально не змінять - експерт

315 0

Ніякі кадрові зміни або «повернення до Конституції 2004» нічого реально не змінять. Потрібна зміна системи цінностей (пріорітетів) та відносин в суспільстві.

Це може статись: 1) еволюційним шляхом (незалежно від особистостей через 30-40 років ми будемо жити в прекрасній країні, хто доживе); 2) маршкидок через просвітлену диктатуру (аля грузинський варіант який так і не був завершений до кінця, але кандидатів та їх волі до цього у нас не спостерігається та й специфіка схід/захід робить цей варіант майже нереальним); 3) новий суспільний договір та консенсус еліт з зобовязанням його безумовного дотримання при одночасному перезавантаженню системи цінностей та пріоритетів (те що десь пройшла Польща на відміну від багатьох інших східноєвропейських країн).

Якщо олігархи та політичні гравці навіть стоячи перед прірвою, на край якої їх поставив український народ який вже не може далі терпіти такої тотальної зневаги до всіх своїх базових та економічних прав, не дійдуть консенсусу взаємно пожертвувавши багато чим то нічого гарного крім хаосу, взаємного насильства та війни на фізичне знищення нас не очікує. От такі оптимістично-песимістичні думки на ніч.

Pavlo Rizanenko


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини